Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Розглянуто Скарга на Marvin Kitsa + Skezz Yami | Некоректна видача покарання та можливе перевищення повноважень

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Alex Merr

Козак
3 Бер 2026
55
Нікнейм адміністратора
Marvin Kitsa + Skezz Yami
Ваш статичний ID
33740
Звʼязок з Вами
ds alex.merr
Детальний опис скарги/ситуації
Під час патрулювання мною був зупинений гравець Marvin Kitsa, який рухався зустрічною смугою руху, при цьому жодних позначок хелпера чи адміністрації на ньому не було.

Після зупинки я двічі голосом представився, чітко назвавши:
  • що я співробітник BCSD;
  • свій відділ;
  • свою посаду;
  • номер службового жетона.
Тобто я повністю ідентифікував себе як співробітника державної структури.

Через 40 хв мені було видано покарання за п. 1.54, де зазначено, що співробітник зобов’язаний показати посвідчення або жетон через /do.

Однак хочу звернути увагу на декілька моментів.

По-перше, покарання було видано не в момент самої ситуації — після завершення RP-конфлікту пройшло близько 40 хвилин, після чого адміністратор Skezz Yami просто видає мені покарання.

По-друге, адміністратора взагалі не було присутньо під час самої ситуації, тобто рішення приймалось вже постфактум.

По-третє, жодного номера скарги на форумі. Хоча так скарги не мають розглядатись.

Також не погоджуюсь із трактуванням самого правила. На сервері дозволена голосова RP-взаємодія, і я не бачу логіки, чому я не можу голосом озвучити демонстрацію жетона, так само як інші фракції щоденно відіграють дії голосом без обов’язкового використання bind-команд.

Фактично ситуація виглядає так:
  • я вступив у RP-конфлікт з Marvin Kitsa;
  • через ~40 хвилин адміністратор Skezz Yami, який не був присутній у ситуації, видає мені покарання;
  • жодного формального розгляду або скарги при цьому не існувало.
У мене виникає питання: чи не було в даному випадку використано адміністративні повноваження в інтересах учасника RP-ситуації без об’єктивного та незалежного розгляду?

Прошу старшу адміністрацію перевірити правомірність дій Marvin Kitsa та Skezz Yami, а також дати оцінку самому механізму видачі даного покарання.
Посилання на докази
https://youtu.be/HDyXJHpOYW8
Яке покарання оскаржуєте
1.54 ПДО
Безпідставна видача покарання за п. 1.54, неправильне трактування правила та використання адміністративних повноважень після RP-конфлікту.

Katrin

Заступник Головного адміністратора
Заступник головного адміністратора
30 Гру 2024
1,202
Вітаю, шановний гравцю.

Переглянувши ваші докази, хочу зазначити наступне:
Адміністратор видав покарання вірно та згідно регламенту.
В правилах чіто написано яким чином потрібно відігрувати ваш жетон. Також у нас є порядок приняття видачі покарань від хелперів. Порушень щодо видачі немає.

Дякуємо за ваше звернення та бажаємо приємної гри.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі