Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Остання активність

• Скарга на модерацію Discord серверу UKRAINE GTA 5.
    Вітаю. Скаргу передано на розгляд Керівнику Технічної Підтримки. Відповідь буде надана протягом 3-х робочих днів. У разі необхідності —...
    Daniil Perets
  • Для КТП
    Вітаю. Передано керівництву на розгляд, відповідь буде надана протягом 3-х робочих днів. У разі необхідності — строк розгляду може бути...
    Daniil Perets
  • Denis Dragon
    №2603 масові порушення/ 9930 3484 38790 33288 41463 42375 24041
    0:08- DM car" 2:30 - голосні звуки(його голос в грі був настільки голосний що глушив всі інші звуки в грі) 3:00 - перші люди які...
  • Lucky Yakuza
    Залишив(-ла) реакцію Дізлайк Дізлайк до Вашого допису
    З моменту бану пройшов місяць, я максимально, дуже сильно вибачаюсь за те що в мене виявили ХітБокси. Я ніколи до цього і впринципі не...
  • Оновив(-ла) свій статус
    D.Head HRB | Martini Maccalister
    Martin Petrushka
  • Залишив(-ла) реакцію Love Love до Вашого допису
    Вітаю, шановний гравець! Ваше звернення було розглянуто. Надайте повний відкат ситуації, до цієї скарги протягом 24 годин. На розгляді.
  • Desolate Yakuza
    №2612 оск рідних
    Вітаю, шановний гравець! Ваше звернення було розглянуто. Надайте повний відкат ситуації, до цієї скарги протягом 24 годин. На розгляді.
    Desolate Yakuza
  • Амністія
    З моменту бану пройшов місяць, я максимально, дуже сильно вибачаюсь за те що в мене виявили ХітБокси. Я ніколи до цього і впринципі не...
    Kristianno_Rolaldo Скарги на адміністрацію
  • Xtray Falles
    №8348 | ДБ+ДМ
    Вітаю! Розглянувши Вашу скаргу, можу надати таку відповідь: Гравець #385 отримує покарання за порушення: 5.2. “DM” - DeathMatch -...
    Xtray Falles
  • Xtray Falles
    №8347 | 5.28 7809
    Вітаю! Розглянувши Вашу скаргу, можу надати таку відповідь: Гравець #7809 отримує покарання за порушення: 5.28. Заборонено без причини...
    Xtray Falles
  • Xtray Falles
    №8346 | ухід від рп 18664
    Вітаю! Розглянувши Вашу скаргу, можу надати таку відповідь: Гравець #18664 отримує покарання за порушення: 5.10. Втеча від RP | WARN /...
    Xtray Falles
  • Xtray Falles
    №8345 | 26759
    Вітаю! Розглянувши Вашу скаргу, можу надати таку відповідь: Гравець #26759 отримує покарання за порушення: 4.8. Заборонено завуальовану...
    Xtray Falles
  • Nikolas Yakuza
    FIB | Реєстр автомобілів
    Схвалено
    Nikolas Yakuza
  • P.A.S.H.A
    Залишив(-ла) реакцію Вподобайка Вподобайка до Вашого допису
    1 липня приблизно 23:30-00:30 я купив авто LaFerrari за 5кк у гравця який виставив її помилково. Потім через хвилин 10-15 мене...
Угорі