Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Остання активність

• Milana Moore
    Jessica Barbarose| RP-Біографія
    Шановний гравець, ваша РП-Біографія схвалена. Біографія написана логічно, структуровано та відповідає правилам.
    Milana Moore
  • Milana Moore
    Oleksii Novikov | Біографія
    Шановний гравець, ваша РП-Біографія схвалена. Біографія написана логічно, структуровано та відповідає правилам.
    Milana Moore
  • Залишив(-ла) реакцію Вподобайка Вподобайка до Вашого допису
    Вітаю, шановний гравцю. Переглянувши ваші докази, хочу зазначити наступне: Амністія схвалена. Дякуємо за ваше звернення та бажаємо...
  • Katrin
    Амнистия
    Вітаю, шановний гравцю. Переглянувши ваші докази, хочу зазначити наступне: Амністія схвалена. Дякуємо за ваше звернення та бажаємо...
    Katrin
  • Katrin
    Варн
    Вітаю, шановний гравцю. Переглянувши ваші докази, хочу зазначити наступне: Адміністратор видав покарання вірно та згідно регламенту...
    Katrin
  • №2592 Перевiрка на чит + дм
    це все ии та фотошоп
    Makvin_Hokkaido
  • Katrin
    Амністія
    Вітаю, шановний гравцю. Переглянувши ваші докази, хочу зазначити наступне: Покарання буде зменшено. В подальшому будь-яка амністія по...
    Katrin
  • Залишив(-ла) реакцію Haha Haha до Вашого допису
  • Noxx
    Амністія для ГА
    Вітаю! В оскаржені відмовлено. Відмовлено.
    Noxx
  • Marcus Merssi
    Залишив(-ла) реакцію Haha Haha до Вашого допису
  • Noxx
    амнистия
    Вітаю! В амністії відмовлено, очікуйте закінчення терміну блокування Відмовлено.
    Noxx
  • Noxx
    Оскарження // Не для Кетрин // Виключно для NOXX
    Вітаю! WARN буде знято та видана компенсація. Зв'яжіться зі мною в Telegram - noxx_uagtaV. Схвалено.
    Noxx
  • Залишив(-ла) реакцію Вподобайка Вподобайка до Вашого допису
    Вітаю, шановний гравцю. Переглянувши ваші докази, хочу зазначити наступне: Адміністратор видав покарання вірно та згідно регламенту...
  • Katrin
    скарга на адміністратора
    Katrin
  • Katrin
    Амнистия 4.7+4.8 ЗП 29.06.2026
    Вітаю, шановний гравцю. Відповідь була надана в цій скарзі. Дякуємо за ваше звернення та бажаємо приємної гри.
    Katrin
Угорі