Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Остання активність

• Залишив(-ла) реакцію Вподобайка Вподобайка до Вашого допису
    Надіюся це і справлять бо це хороша ідея !!!
    Дякую за відгук)
  • Katrin
    James Gotti | Перегляд
    Вітаю, шановний гравцю. Переглянувши ваші докази, хочу зазначити наступне: Адміністратор видав покарання вірно та згідно регламенту...
    Katrin
    Вітання, шановна адміністрація та спільното! Я щиро бажаю нашому серверу розвитку, процвітання та стабільного зростання онлайну. Саме...
    Дякую за ваш відгук
    Підтримую цю пропозицію. На мою думку, Грейпсід дійсно має величезний потенціал, який зараз використовується лише частково. Особливо...
    Оце реально імба, буду на кулачні бої приходити, але в такому випадку треба туди ще парковку засунути
    Вітаю! Розглянувши Вашу скаргу, можу надати таку відповідь: Гравець #36456 отримує покарання за порушення: 5.2. “DM” - DeathMatch -...
  • Young Thug
    №8144 | дм
    Вітаю! Розглянувши Вашу скаргу, можу надати таку відповідь: Гравець #36456 отримує покарання за порушення: 5.2. “DM” - DeathMatch -...
    Young Thug
  • №8144 | дм
    Нікнейм гравця, котрий порушив правила:- Статичний (незмінний) ID гравця, котрий порушив правила:#36456 Ваш нікнейм:Maksim Domelio Ваш...
  • Monaco
    Залишив(-ла) реакцію Love Love до Вашого допису
    Вітаю, шановний гравцю. Переглянувши ваші докази, хочу зазначити наступне: Скарга буде перерозглянута. Дякуємо за ваше звернення та...
  • Hideki Yakuza
    Залишив(-ла) реакцію Haha Haha до Вашого допису
    Вітаю, шановний гравцю. Переглянувши ваші докази, хочу зазначити наступне: Адміністратор видав покарання вірно та згідно регламенту...
  • Dinis Kostenko
    Залишив(-ла) реакцію Вподобайка Вподобайка до Вашого допису
    Вітаю, шановний гравцю! Гравець 41690 отримує покарання за пунктами: 5.9. ЗП "MG" - використання OOC інформації, якою ваш персонаж не...
  • #2512 | DM,DB,DM Car | 37354
    дата 16.06.26
    nikolas Karma
Угорі