Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Розглянуто James Gotti | Перегляд

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

lyshevskyi

Будь-які дії мають свої наслідки
22 Жов 2024
50
Нікнейм адміністратора
James Gotti
Ваш статичний ID
8236
Звʼязок з Вами
lyshevskyi
Детальний опис скарги/ситуації
Вітаю, шановна адміністраціє! Прошу переглянути рішення у скарзі №2509, оскільки мені було видано Warn за пунктом 5.10 «Втеча від RP», хоча, на мою думку, у даній ситуації втечі від RP з мого боку не було. Я працював на роботі хендімена та виконував робоче завдання. Під час руху через територію гетто мене зупинив учасник сім’ї та розпочав пограбування. Вважаю, що саме пограбування було розпочато з порушеннями правил, а саме: 1.1. Пограбування та викрадення дозволяються лише членам кримінальних угруповань. На момент ситуації мені не було відомо, чи належав гравець до кримінального угруповання. 1.3. Пограбування та викрадення від кримінальних організацій повинні проводитися лише в одязі відповідного кольору фракції. Наскільки мені відомо, серед кримінальних угруповань сервера відсутня фракція з чорним кольором. На даний момент, згідно з лором сервера, існують жовті, блакитні, зелені та червоні угруповання. Також, на мою думку, у ситуації були присутні ознаки MG, оскільки гравець почав пояснювати технічні аспекти гри: як підняти руки через клавішу TAB, як користуватися анімаціями тощо.Після цього, поки гравець пояснював технічні дії, я дістав зброю та почав захищатися. Я не виходив з гри, не використовував технічні способи для уникнення RP-ситуації, не намагався її зірвати та не вчиняв дій, які можна розцінити як втечу від RP.
Саме тому мені незрозуміло, у чому конкретно полягала «Втеча від RP» з мого боку.

Прошу адміністрацію повторно переглянути надані докази, уточнити, де саме була зафіксована втеча від RP, та, у разі відсутності такого порушення, зняти виданий Warn.
Посилання на докази
https://youtu.be/J1Qf0m5xq7U?is=57KWKvge42ac_OcU
Яке покарання оскаржуєте
https://forum.ukraine-gta5.com.ua/threads/2509-nonrp-%D0%BF%D0%BE%D0%B3%D1%80%D0%B0%D0%B1%D1%83%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D0%BD%D1%8F-20677-8236.23889/#post-73964
.

k1przz

Козак
5 Чер 2025
17
Як на мене він дійсно не заслуговує на Warn. Бо там було порушено на деморган.
Є правило що гласить, стрільбу можна відкрити коли зброю прибрав чи відвернувся. Чого він і не дотримався.

А от крайм порушив не те що йому видали.Там OOC in IC, та пограбування не у фракційному кольорі.

Katrin

Заступник Головного адміністратора
Заступник головного адміністратора
30 Гру 2024
1,202
Вітаю, шановний гравцю.

Переглянувши ваші докази, хочу зазначити наступне:
Адміністратор видав покарання вірно та згідно регламенту.
На відеозаписі чітко видно, що анімація підняття рук вверх перебуває у ваших «Вибраних», а ваші дії виглядають як навмисне затягування часу на камеру. Подібна ситуація могла б виникнути у новачка, але з вашою кількістю відіграних годин на сервері ви чудово знали, як виконати цю вимогу. Тому і було видано за ухід від RP. Також те, що ви почали стріляти по грабіжнику - порушення, за яке ви щей не отримали покарання.

Дякуємо за ваше звернення та бажаємо приємної гри.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі