Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Остання активність

• Buba
    Залишив(-ла) реакцію Вподобайка Вподобайка до Вашого допису
    -.
  • k1przz
    James Gotti | Перегляд
    Як на мене він дійсно не заслуговує на Warn. Бо там було порушено на деморган. Є правило що гласить, стрільбу можна відкрити коли зброю...
    k1przz
  • Emma Svon
    РОЗДІЛ І. ОСНОВНІ ПОЛОЖЕННЯ Стаття 1. Мета Закону Цей Закон регламентує правила купівлі, продажу, зберігання, носіння та використання...
  • Emma Svon
    1. За будь-яке порушення співробітником чинного Статуту EMS або інших нормативно-правових актів штату Сан-Андреас передбачаються...
  • Emma Svon
    1. Загальні положення 1.1. Адреналін — це медичний препарат, доступний виключно для співробітників ЕМС з метою порятунку життів у...
  • Emma Svon
    ✚ EMS Hospital | Загальна інформація Emergency Medical Services · Ukraine GTA5 RP ━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ 🏥 Про...
  • Misa Meyer
    Прокоментував(-ла) запис профілю, який написав(-ла) Skandal.
    Р
  • №8142 | граблять фури не по рп
    2 погані людини грабують не по рп фури , не на трасі , посеред дороги
  • Emma Svon
    Розглянувши Вашу скаргу, можу надати таку відповідь: Гравець #23808 отримує покарання за порушення: 5.1.2. “NRD” - NonRP Drive -...
  • Young Thug
    №8137 | ДМ співробітника ЕМС на виклику
    Розглянувши Вашу скаргу, можу надати таку відповідь: Гравець #23808 отримує покарання за порушення: 5.1.2. “NRD” - NonRP Drive -...
    Young Thug
  • Pupa Crew
    Залишив(-ла) реакцію Love Love до Вашого допису
    Вітаю! Розглянувши Вашу скаргу, можу надати таку відповідь: Гравець #40498 отримує покарання за порушення: 5.2. “DM” - DeathMatch -...
  • Young Thug
    №8139 | 40498 | DM
    Вітаю! Розглянувши Вашу скаргу, можу надати таку відповідь: Гравець #40498 отримує покарання за порушення: 5.2. “DM” - DeathMatch -...
    Young Thug
  • Pupa Crew
    Залишив(-ла) реакцію Love Love до Вашого допису
    Вітаю! Розглянувши Вашу скаргу, можу надати таку відповідь: Гравець #37300 отримує покарання за порушення: 5.4. "DM Car" - DeathMatch...
  • Young Thug
    №8138 | 37300 | DB DM
    Вітаю! Розглянувши Вашу скаргу, можу надати таку відповідь: Гравець #37300 отримує покарання за порушення: 5.4. "DM Car" - DeathMatch...
    Young Thug
Угорі