Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Остання активність

• №2504 DM просто так
    Это неоднократное такое поведение по ночам по всем дальнобоям.
  • №8094 | Дм + Дм кар
    https://www.youtube.com/watch?v=zcgxXhW5zic&feature=youtu.be
  • Залишив(-ла) реакцію Вподобайка Вподобайка до Вашого допису
    Підтримую цю пропозицію. На мою думку, Грейпсід дійсно має величезний потенціал, який зараз використовується лише частково. Особливо...
    Гарна ідея! Я вважаю це дасть розвиток цьому фермерському містечку і в цілому для проекту
  • Danny Carmone
    Залишив(-ла) реакцію Дізлайк Дізлайк до Вашого допису
    Вітаю Надайте відеозапис подій після завершення відео На розгляді
  • Danny Carmone
    Залишив(-ла) реакцію Вподобайка Вподобайка до Вашого допису
    Як я можу надати відео після завершення відео?) На відкаті видно прекрасно, що ДМ був без причини. Це не є РП ситуацією, це просто дм...
  • №8091 | ДМ #19765
    А який повний? Я біг на парковку з ЕМС, мене за ДМили
    Cigan
  • Andrii Neschada
    ГРП | "Останній рейс"
    Назва вашого РП/ГРП: ГРП | "Останній рейс" Дата, час та місце проведення РП/ГРП: Дата: 12.06.2026 Час: 21:00 Місце: Міжнародний...
    • Grand Theft Auto V Enhanced Screenshot 2026.06.11 - 13.26.54.08.png
    • Grand Theft Auto V Enhanced Screenshot 2026.06.11 - 13.27.38.05.png
    • Desktop Screenshot 2026.06.11 - 23.14.50.73.png
    • ChatGPT Image 8 черв. 2026 р., 02_27_33.png
    Andrii Neschada Role Play ситуації
  • №8093 | 36618
    Як я можу надати відео після завершення відео?) На відкаті видно прекрасно, що ДМ був без причини. Це не є РП ситуацією, це просто дм...
    DidSil
  • [Government] Реєстр транспортних засобів
    Ім’я та прізвище: Nicky Monaco Посада та установа: USSS (GOV) Статичний ID: 16812 Номерний знак: PE7777BO Фото транспортного засобу (усі...
    • MyCollages.jpg
    xnikitichx
    Вітаю, шановний гравцю. Переглянувши ваші докази, хочу зазначити наступне: Адміністратор видав покарання вірно та згідно регламенту. На...
  • Meyer
    №8086 | Образа рідних | 39135
    Вітаю! Розглянувши Вашу скаргу, можу надати таку відповідь: На наданому відеозаписі ви перебуваєте в русі та лише проїжджаєте повз...
    Meyer
  • Snus88
    970 | Порушення викрадення + Nonrp cop
    1.1. Пограбування та викрадення дозволяються лише членам кримінальних угруповань. | Demorgan 15-60 хвилин. 1.2. Заборонено грабувати чи...
  • Katrin
    Амністія
    Вітаю, шановний гравцю. В амністії відмовлено. Дякуємо за ваше звернення та бажаємо приємної гри.
    Katrin
  • Katrin
    Амністія
    Вітаю, шановний гравцю. Переглянувши ваші докази, хочу зазначити наступне: Адміністратор видав покарання вірно та згідно регламенту. На...
    Katrin
Угорі