Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Остання активність

• Snus88
    Залишив(-ла) реакцію Дізлайк Дізлайк до Вашого допису
    Вітаю. Не підлягає розгляду: фрапс тривалістю понад 2 хвилини, якщо не вказано тайм-коди порушень. Відмовлено.
  • Katrin
    Sleavi li не знання правил
    Вітаю, шановний гравцю. Переглянувши ваші докази, хочу зазначити наступне: Адміністратор не побачив порушення правила 2.2 ППІ та діяв...
    Katrin
  • Грейпсид/Ферма 2.0: Велике переосмислення та еволюція
    Підтримую цю пропозицію. На мою думку, Грейпсід дійсно має величезний потенціал, який зараз використовується лише частково. Особливо...
    miro_kagami
  • Залишив(-ла) реакцію Вподобайка Вподобайка до Вашого допису
    Вітання, шановна адміністрація та спільното! Я щиро бажаю нашому серверу розвитку, процвітання та стабільного зростання онлайну. Саме...
  • Katrin
    Жалоба
    Вітаю, шановний гравцю. Переглянувши ваші докази, хочу зазначити наступне: Цей розділ створенний для скарг на адміністрацію, а не на...
    Katrin
  • Katrin
    оскарження варну
    Вітаю, шановний гравцю. Переглянувши ваші докази, хочу зазначити наступне: Адміністратор видав покарання вірно та згідно регламенту...
    Katrin
  • Katrin
    Скарга на адміна Kaia Swarovski
    Вітаю, шановний гравцю. Переглянувши ваші докази, хочу зазначити наступне: Адміністратор видав покарання вірно та згідно регламенту...
    Katrin
  • №8093 | 36618
    Вітаю Надайте відеозапис подій після завершення відео На розгляді
    Sun Mogged
  • №8085 | #20303 | Зв'язав і побрив
    Вітаю Відсутній відео-запис ситуації У розгляді відмовлено
    Sun Mogged
  • №8091 | ДМ #19765
    Вітаю Для об'єктивного та справедливого розгляду скарги надайте повний відкат ситуації протягом 12 годин На розгляді
    Sun Mogged
  • №8084 | 41989 | Оск рідних
    Вітаю Розглянувши вашу скаргу виношу вердикт: Гравець #41989 4.8. Заборонено завуальовану образу чи згадку родичів у...
    Sun Mogged
  • №8083 | DM
    Вітаю Розглянувши вашу скаргу виношу вердикт: Гравець #5332 5.2. “DM” - DeathMatch - Заборонено пряме вбивство/заподіювати...
    Sun Mogged
  • №8082 | DM|5.18|33874
    Вітаю Розглянувши вашу скаргу виношу вердикт: Гравець #33874 5.2. “DM” - DeathMatch - Заборонено пряме вбивство/заподіювати...
    Sun Mogged
  • №8081 | вбивство
    Вітаю Розглянувши вашу скаргу виношу рішення Гравець #12611 5.2. “DM” - DeathMatch - Заборонено пряме вбивство/заподіювати...
    Sun Mogged
Угорі