Форуми
Що нового?
Нові дописи
Нові записи профілів
Остання активність
Ігровий магазин
WIKI UKRAINE GTA 5
Користувачі
Поточні відвідувачі
Нові записи профілів
Пошук записів профілів
Вхід
Пошук
Пошук
Шукати лише в заголовках
Від:
Меню
Вхід
Установити
Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!
Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.
SignUp Now!
JavaScript вимкнений. Щоби повноцінно використовувати наш сайт, увімкніть JavaScript у своєму веб-переглядачі.
Ви використовуєте застарілий веб-переглядач. Цей і інші сайти можуть показуватися в ньому некоректно.
Вам потрібно оновити веб-переглядач або спробувати використати
інший
.
Нові дописи
Нові записи профілів
Остання активність
Що нового?
Остання активність
Що нового?
Нові дописи
Нові записи профілів
Остання активність
Залишив(-ла) реакцію
Дізлайк
до
Вашого допису
Вітаю. Не підлягає розгляду: фрапс тривалістю понад 2 хвилини, якщо не вказано тайм-коди порушень. Відмовлено.
11 Чер 2026
Розглянуто
Sleavi li не знання правил
Вітаю, шановний гравцю. Переглянувши ваші докази, хочу зазначити наступне: Адміністратор не побачив порушення правила 2.2 ППІ та діяв...
Katrin
11 Чер 2026
Відмовлено
Амністія
Амністія
BerrySip
11 Чер 2026
Скарги на адміністрацію
На розгляді
Грейпсид/Ферма 2.0: Велике переосмислення та еволюція
Підтримую цю пропозицію. На мою думку, Грейпсід дійсно має величезний потенціал, який зараз використовується лише частково. Особливо...
miro_kagami
11 Чер 2026
Залишив(-ла) реакцію
Вподобайка
до
Вашого допису
Вітання, шановна адміністрація та спільното! Я щиро бажаю нашому серверу розвитку, процвітання та стабільного зростання онлайну. Саме...
11 Чер 2026
Розглянуто
Жалоба
Вітаю, шановний гравцю. Переглянувши ваші докази, хочу зазначити наступне: Цей розділ створенний для скарг на адміністрацію, а не на...
Katrin
11 Чер 2026
Схвалено
оскарження варну
Вітаю, шановний гравцю. Переглянувши ваші докази, хочу зазначити наступне: Адміністратор видав покарання вірно та згідно регламенту...
Katrin
11 Чер 2026
Розглянуто
Скарга на адміна Kaia Swarovski
Вітаю, шановний гравцю. Переглянувши ваші докази, хочу зазначити наступне: Адміністратор видав покарання вірно та згідно регламенту...
Katrin
11 Чер 2026
Схвалено
№8093 | 36618
Вітаю Надайте відеозапис подій після завершення відео На розгляді
Sun Mogged
11 Чер 2026
Відмовлено
№8085 | #20303 | Зв'язав і побрив
Вітаю Відсутній відео-запис ситуації У розгляді відмовлено
Sun Mogged
11 Чер 2026
Відмовлено
№8091 | ДМ #19765
Вітаю Для об'єктивного та справедливого розгляду скарги надайте повний відкат ситуації протягом 12 годин На розгляді
Sun Mogged
11 Чер 2026
Схвалено
№8084 | 41989 | Оск рідних
Вітаю Розглянувши вашу скаргу виношу вердикт: Гравець #41989 4.8. Заборонено завуальовану образу чи згадку родичів у...
Sun Mogged
11 Чер 2026
Схвалено
№8083 | DM
Вітаю Розглянувши вашу скаргу виношу вердикт: Гравець #5332 5.2. “DM” - DeathMatch - Заборонено пряме вбивство/заподіювати...
Sun Mogged
11 Чер 2026
Схвалено
№8082 | DM|5.18|33874
Вітаю Розглянувши вашу скаргу виношу вердикт: Гравець #33874 5.2. “DM” - DeathMatch - Заборонено пряме вбивство/заподіювати...
Sun Mogged
11 Чер 2026
Схвалено
№8081 | вбивство
Вітаю Розглянувши вашу скаргу виношу рішення Гравець #12611 5.2. “DM” - DeathMatch - Заборонено пряме вбивство/заподіювати...
Sun Mogged
11 Чер 2026
Що нового?
Угорі