Форуми
Що нового?
Нові дописи
Нові записи профілів
Остання активність
Ігровий магазин
WIKI UKRAINE GTA 5
Користувачі
Поточні відвідувачі
Нові записи профілів
Пошук записів профілів
Вхід
Пошук
Пошук
Шукати лише в заголовках
Від:
Меню
Вхід
Установити
Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!
Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.
SignUp Now!
JavaScript вимкнений. Щоби повноцінно використовувати наш сайт, увімкніть JavaScript у своєму веб-переглядачі.
Ви використовуєте застарілий веб-переглядач. Цей і інші сайти можуть показуватися в ньому некоректно.
Вам потрібно оновити веб-переглядач або спробувати використати
інший
.
Нові дописи
Нові записи профілів
Остання активність
Що нового?
Остання активність
Що нового?
Нові дописи
Нові записи профілів
Остання активність
Відмовлено
більш не скарга а оскарження для ЗГА ГА
Вітаю, шановний гравцю. Переглянувши ваші докази, хочу зазначити наступне: Адміністратор видав покарання вірно та згідно регламенту...
Katrin
8 Чер 2026
Відмовлено
RP Біографія | Kurulo Bydanov | Шлях який змінив людуну за роки
Ім'я та прізвище: Kurulo Bydanov Дата народження: 12 травня 2003 року Місце народження: м. Херсон, Україна Національність: Українець...
Kurulo Bydanov
8 Чер 2026
Role Play біографії
Розглянуто
Оскарження №8047 | згадування рідних
Вітаю, шановний гравцю. Переглянувши ваші докази, хочу зазначити наступне: Адміністратор видав покарання вірно та згідно регламенту...
Katrin
8 Чер 2026
Залишив(-ла) реакцію
Вподобайка
до
Вашого допису
Нікнейм адміністратора: James Gotti Особистий нікнейм / статичне ід: Schadow Yakuza 30564 Контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі...
8 Чер 2026
Схвалено
Оскарження варну
Вітаю, шановний гравцю. Переглянувши ваші докази, хочу зазначити наступне: Покарання буде знято. Дякуємо за ваше звернення та бажаємо...
Katrin
8 Чер 2026
Розглянуто
№2495 | Залякування та погрози розправою в реальному житті. Фразами типу "я приїду до тебе і …" та подібними.
Нікнейм гравця, котрий порушив правила: Невідомий Статичний (незмінний) ID гравця, котрий порушив правила: #28203 Ваш нікнейм...
yukyuk_1704
8 Чер 2026
Скарги на гравців в кримінальних організаціях
Відмовлено
Дм
Вітаю, шановний гравець! Ваше звернення було розглянуто. Відкат не було надано, відмовлено.
Alvaro
8 Чер 2026
Залишив(-ла) реакцію
Вподобайка
до
Вашого допису
Адміністратор #15924 неодноразово уникав RP-взаємодії шляхом телепортації, ігнорував законні вимоги співробітників BCSD та...
8 Чер 2026
Розглянуто
№2486 | 19499 | 3.5 ПВЗА
Использование Heavy Sniper на AirDrop, прошу обратить внимание, что убито было минимум 3 человека (эту информацию вы можете получить...
Mossad Yakuza
8 Чер 2026
Розглянуто
№2487 | женщина не в фракционной одежде во время ивента "графити"
Играл ивент граффити после чего увидел женщину не в фракционной одежде которая участвовала так же в ивенте
bomboclakck
8 Чер 2026
Схвалено
№8055 | Оск рідних + ДМ авто
Нікнейм гравця, котрий порушив правила: Статичний (незмінний) ID гравця, котрий порушив правила: 532 Ваш нікнейм:Yaroslav_Bubiq Ваш...
MrBubik
8 Чер 2026
Скарги на гравців без організацій
Залишив(-ла) реакцію
Дізлайк
до
Вашого допису
8 Чер 2026
Залишив(-ла) реакцію
Haha
до
Вашого допису
Нікнейм адміністратора: James Gotti Особистий нікнейм / статичне ід: Schadow Yakuza 30564 Контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі...
8 Чер 2026
Залишив(-ла) реакцію
Haha
до
Вашого допису
8 Чер 2026
Відмовлено
більш не скарга а оскарження для ЗГА ГА
Schadow
8 Чер 2026
Скарги на адміністрацію
Що нового?
Угорі