Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Відмовлено більш не скарга а оскарження для ЗГА ГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Schadow

Козак
3 Гру 2025
15
Нікнейм адміністратора
James Gotti
Ваш статичний ID
Schadow Yakuza 30564
Звʼязок з Вами
huligan_9po
Детальний опис скарги/ситуації
Шановна адміністраціє UKRAINE GTA 5.

Прошу переглянути видане мені покарання у вигляді хардбану на 31 день.

Ситуація почалася після того, як я подав скаргу на гравця зі статичним ID 10142. Після розгляду скарги він отримав покарання, а згодом почав писати мені в особисті повідомлення.

У ході спілкування гравець неодноразово ображав моїх батьків та провокував конфлікт. Крім цього, в особистих повідомленнях він надсилав мій номер телефону та згадував інформацію про моє місце народження, що я сприйняв як спробу тиску та провокації.

Під впливом цієї ситуації я припустився помилки та надіслав йому фрагмент фотографії, знайденої у відкритому доступі в його Instagram-профілі. На зображенні були лише очі його та його дівчини. Я не поширював жодних конфіденційних даних, таких як адреса проживання, номер телефону, документи чи інша особиста інформація.

Також мені ставиться в провину фраза «де твоя блондинка». Хочу зазначити, що ця фраза не містила персональних даних і не була спробою деанонізації чи розголошення особистої інформації.

Я розумію, що не повинен був відповідати на провокації таким чином, і шкодую про свої дії. Водночас прошу врахувати, що конфлікт виник не з моєї ініціативи, а також звернути увагу на образи, провокації та згадки моїх особистих даних з боку іншого гравця.
також він сам просив кинути фото
Прошу адміністрацію повторно розглянути ситуацію в повному обсязі та, за можливості, Прибрати покарання.

Дякую за розгляд звернення. https://forum.ukraine-gta5.com.ua/threads/2485-8-1-ЗП-30564-schadow-yakuza.23635/
Посилання на докази
https://imgpile.com/p/Ihf
Яке покарання оскаржуєте
08.06.2026
  1. Нікнейм адміністратора: James Gotti
  2. Особистий нікнейм / статичне ід: Schadow Yakuza 30564
  3. Контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності (Telegram, Discord): huligan_9po
  4. Суть скарги:
  5. Шановна адміністраціє UKRAINE GTA 5.

Прошу переглянути видане мені покарання у вигляді хардбану на 31 день.

Ситуація почалася після того, як я подав скаргу на гравця зі статичним ID 10142. Після розгляду скарги він отримав покарання, а згодом почав писати мені в особисті повідомлення.

У ході спілкування гравець неодноразово ображав моїх батьків та провокував конфлікт. Крім цього, в особистих повідомленнях він надсилав мій номер телефону та згадував інформацію про моє місце народження, що я сприйняв як спробу тиску та провокації.

Під впливом цієї ситуації я припустився помилки та надіслав йому фрагмент фотографії, знайденої у відкритому доступі в його Instagram-профілі. На зображенні були лише очі його та його дівчини. Я не поширював жодних конфіденційних даних, таких як адреса проживання, номер телефону, документи чи інша особиста інформація.

Також мені ставиться в провину фраза «де твоя блондинка». Хочу зазначити, що ця фраза не містила персональних даних і не була спробою деанонізації чи розголошення особистої інформації.

Я розумію, що не повинен був відповідати на провокації таким чином, і шкодую про свої дії. Водночас прошу врахувати, що конфлікт виник не з моєї ініціативи, а також звернути увагу на образи, провокації та згадки моїх особистих даних з боку іншого гравця.
    також він сам просив кинути фото
    Прошу адміністрацію повторно розглянути ситуацію в повному обсязі та, за можливості, Прибрати покарання.

Дякую за розгляд звернення.
  6. Доказ видачі покарання (скріншот/відео/посилання): https://imgpile.com/p/IhfP
  7. Дата видачі покарання: 08.06.2026

Katrin

Заступник Головного адміністратора
Заступник головного адміністратора
30 Гру 2024
1,076
Вітаю, шановний гравцю.

Переглянувши ваші докази, хочу зазначити наступне:
Адміністратор видав покарання вірно та згідно регламенту. Покарання не буде знято.

Дякуємо за ваше звернення та бажаємо приємної гри.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі