Форуми
Що нового?
Нові дописи
Нові записи профілів
Остання активність
Ігровий магазин
WIKI UKRAINE GTA 5
Користувачі
Поточні відвідувачі
Нові записи профілів
Пошук записів профілів
Вхід
Пошук
Пошук
Шукати лише в заголовках
Від:
Меню
Вхід
Установити
Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!
Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.
SignUp Now!
JavaScript вимкнений. Щоби повноцінно використовувати наш сайт, увімкніть JavaScript у своєму веб-переглядачі.
Ви використовуєте застарілий веб-переглядач. Цей і інші сайти можуть показуватися в ньому некоректно.
Вам потрібно оновити веб-переглядач або спробувати використати
інший
.
Нові дописи
Нові записи профілів
Остання активність
Що нового?
Остання активність
Що нового?
Нові дописи
Нові записи профілів
Остання активність
Схвалено
Оскарження варну
Вітаю, шановний гравцю. Переглянувши ваші докази, хочу зазначити наступне: Покарання буде знято. Дякуємо за ваше звернення та бажаємо...
Katrin
31 Тра 2026
Відмовлено
Оскарження покарання 3.6 ЗП | Danichka Swarovski
Вітаю, шановний гравцю. В амністії відмовлено. Дякуємо за ваше звернення та бажаємо приємної гри.
Katrin
31 Тра 2026
Схвалено
Оскарження бану від Matthew Alvaro для ГА/ЗГА
Вітаю, шановний гравцю. Переглянувши ваші докази, хочу зазначити наступне: Покарання буде знято. Дякуємо за ваше звернення та бажаємо...
Katrin
31 Тра 2026
Залишив(-ла) реакцію
Love
до
Вашого допису
Вітаю, шановний гравець! Ваше звернення було розглянуто. Гравець #11399 отримає покарання по причині: 1.8. Активною зоною для...
31 Тра 2026
Відмовлено
Порушення правил перекриття
Вітаю, шановний гравець! Ваше звернення було розглянуто. Гравець #19201 не порушив правила. "Heavy Revolver" дозволено використовувати...
James Gotti
31 Тра 2026
Розглянуто
940 | Незнайомець | 31099 | NRP, DM, 5.2.3.
Співробітник LSPD після затримання та арешту підпадав під звільнення за постановою. У ході особистого спілкування допускав особисті...
Ginzo Fisher
31 Тра 2026
Скарги на гравців в держ.орг
Схвалено
№7917 | Запрос на откат с вс
Вітаю! Розглянувши Вашу скаргу, можу надати таку відповідь: Гравець #33644 отримує покарання за порушення: 1.11. Заборонено...
Meyer
31 Тра 2026
Залишив(-ла) реакцію
Вподобайка
до
Вашого допису
Вітаю! Розглянувши Вашу скаргу, можу надати таку відповідь: Гравець #25841 отримує покарання за порушення: 5.10. Втеча від RP | WARN /...
31 Тра 2026
Залишив(-ла) реакцію
Вподобайка
до
Вашого допису
Вітаю, шановний гравець! Ваше звернення було розглянуто. На жаль, відеодоказ що Ви відправили недостатньо, тому що існує дане правило...
31 Тра 2026
Розглянуто
№2455 | 19499 11399 || 1.8. 3.5. AirDrop
Вітаю, шановний гравець! Ваше звернення було розглянуто. Гравець #11399 отримає покарання по причині: 1.8. Активною зоною для...
Alvaro
31 Тра 2026
Розглянуто
№2454 | Crosswell Domination | 25134 | 1.8 AirDrop
Вітаю, шановний гравець! Ваше звернення було розглянуто. Гравець #25134 отримає покарання по причині: 1.8. Активною зоною для...
Alvaro
31 Тра 2026
Розглянуто
№2453 | Hustle Mogged | Leave RP
Вітаю, шановний гравець! Ваше звернення було розглянуто. Гравець #34531 отримає покарання по причині: 5.10. Втеча від RP | WARN /...
Alvaro
31 Тра 2026
Розглянуто
№2452 | 36837 1,3 ПБ
Вітаю, шановний гравець! Ваше звернення було розглянуто. Авто справді зеленого кольору, можете це побачити по дверях всередині, просто...
Alvaro
31 Тра 2026
Залишив(-ла) реакцію
Haha
до
Вашого допису
меня убили на погрузке меня попросили добить игрок с держ структури я добил он начал мою машину ростреловать я спросил зачем я его...
31 Тра 2026
Схвалено
Оскарження бану від Matthew Alvaro для ГА/ЗГА
-
Oleksandr Kuzmenko
31 Тра 2026
Скарги на адміністрацію
Що нового?
Угорі