- 6 Бер 2026
- 7
- Нікнейм адміністратора
- Zed Norz
- Ваш статичний ID
- 18803
- Звʼязок з Вами
- @qvfec
- Детальний опис скарги/ситуації
- По перше, я забирав людину від пд, поліцейський кафнув цю людину коли вона вже сиділа в машині, як тільки ми від'їхали по не зрозумілій причині по мені почали стріляти поліцейські, тоєсть ІС причина у мене була стріляти, по друге, я розумію що ніяк не докажу, бо відкату немає, але після того як мене вбили гра повністю зависла і мені довилося її примусосо закрити, теж тут не розумію чому мені дали втечу від РП, я підозрюю шо накинули кайданкуи коли залагало, не вважаю це своєю помилкою так як це більше проблема серверу шо іноді просто нереально грати тут через всі лаги. Сподіваюсь оціните ситуацію нормально, бо я щас як мінімум втрачаю свої дорогоцінні 3 години гри, про варн мовчу бо немає доказів, але всеж-таки, якщо можна на це якось вплинути, прошу зверніть увагу, також хочу запросити конпенсацію за свій втрачений час, дякую.
- Посилання на докази
- https://imgur.com/a/UT5jAuo
- Яке покарання оскаржуєте
- 5.2 - деморган 180хв 5.10 - варн
По перше, я забирав людину від пд, поліцейський кафнув цю людину коли вона вже сиділа в машині, як тільки ми від'їхали по не зрозумілій причині по мені почали стріляти поліцейські, тоєсть ІС причина у мене була стріляти, по друге, я розумію що ніяк не докажу, бо відкату немає, але після того як мене вбили гра повністю зависла і мені довилося її примусосо закрити, теж тут не розумію чому мені дали втечу від РП, я підозрюю шо накинули кайданкуи коли залагало, не вважаю це своєю помилкою так як це більше проблема серверу шо іноді просто нереально грати тут через всі лаги. Сподіваюсь оціните ситуацію нормально, бо я щас як мінімум втрачаю свої дорогоцінні 3 години гри, про варн мовчу бо немає доказів, але всеж-таки, якщо можна на це якось вплинути, прошу зверніть увагу, також хочу запросити конпенсацію за свій втрачений час, дякую.
Останнє редагування: