Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Розглянуто Young Thug выдает муты за просто так

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

vvm_nvv

OBLOM
27 Січ 2026
31
Нікнейм адміністратора
Young Thug
Ваш статичний ID
34064
Звʼязок з Вами
dc: vvmnvv
Детальний опис скарги/ситуації
Администратор Young Thug видимо находился не в настроении, сначала выдал бан на 2 дня человеку за то что тот случайно перепутал обычный чат и вип чат и написал оскорбление в него и сразу же извинился и написал что перепутал, далее я написал в вип чат дословно "типу дали бан на 2 дня за то что перепутал чат" за что получил мут на 60 мин, далее после сообщения о моем муте еще один человек в вип чате пишет "пу пу пу вадимка" за что так же получает 60 минут мута. После просьбы в тикет обьяснится за что администратор выдал мут он отвечает "я нечего не обязан вам обьяснять". Я считаю такое поведение и общение максимально не корректным и прошу выдать наказание данному администратору.

Vadym Oblomov #34064
Посилання на докази
https://imgur.com/a/FKwACBW
Яке покарання оскаржуєте
поведение администратора в целом
Администратор Young Thug видимо находился не в настроении, сначала выдал бан на 2 дня человеку за то что тот случайно перепутал обычный чат и вип чат и написал оскорбление в него и сразу же извинился и написал что перепутал, далее я написал в вип чат дословно "типу дали бан на 2 дня за то что перепутал чат" за что получил мут на 60 мин, далее после сообщения о моем муте еще один человек в вип чате пишет "пу пу пу вадимка" за что так же получает 60 минут мута. После просьбы в тикет обьяснится за что администарор выдал мут он отвечает "я нечего не обязан вам обьяснять". Я считаю такое поведение и общение максимально не корректным и прошу выдать наказание данному администратору.

Vadym Oblomov #34064
Скрины https://imgur.com/a/FKwACBW

Katrin

Заступник Головного адміністратора
Заступник головного адміністратора
30 Гру 2024
1,488
Вітаю, шановний гравцю.

Переглянувши ваші докази, хочу зазначити наступне:
З адміністратором буде проведено розмову щодо відповіді у тікеті. Гравець получив блокування на 2 дні за постійні порушення у віп чаті, так ми розуміємо про видковість, але якби це був би не перший раз у даного гравця. Ви отримали мут за обговорення дій адміністрації, інший гравець отримав мут за заувальований продаж, а не за ті слова за які ви подумали.

Дякуємо за ваше звернення та бажаємо приємної гри.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі