Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Відмовлено Yaroslav_Primak | Не справедливий деморган

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

TRAVIS

Козак
26 Січ 2026
60
Нікнейм адміністратора
Yaroslav_Primak
Ваш статичний ID
33659
Звʼязок з Вами
ds frez63s
Детальний опис скарги/ситуації
16.02.2025 я отримав покарання від вказаного адміністратора ніби за ДМ, але хочу зазначити, що це двостороння ситуація так, як в чаті я побачив, що на бізнес який підконтрольний моїй організації стався напад, прибувши на місце пограбування бізнесу я побачив осіб які бігали поруч із бізнесом який був пограбований враховуючи викладене я одразу відкрив вогонь по грабіжникам в результаті якого всіх було вбито, поруч стояв порш 911 чорного кольору на якому приїхали нападники, але біля них був т.з. мб віто також чорного кольору в якому перебував на мою думку грабіжник якого було вбито з моїх поглядів на той час за пограбування бізнесу та враховуючи однаковий колір т.з я вважав, що це інша крайм організація.
Хочу зазначити, що мені не було відомо, що це особа 3тьої сторони, який знаходився в афк за, що перед ним хочу вибачитись, якщо це дійсно було так, як він описує в своїй скарзі на мене силка
Вказаний мною адмін не розібравшись в ситуації видав мені покарання на мою думку, яке не є справедливим так, як переглянувши минулу скаргу, яку він розглядав вказаний адмін відповів, що "Стосовно вбивства , я вважаю що Вас вбили ненавмистно." цитую його відповідь силка скарга на, яку він відповів, це було дуже схожа ситуація, але чомусь тут він вирішив мене покарати у зв’язку з чим я отримав значні не зручності в житті організації та сім’ї, а також витративши свій вільний час на гру просто просидівши в деморгані.
Прийшовши зі служби я мав інші наміри, як саме провести час у грі, а не сидіти в деморгані 1.5 години за порушення, яке на мою думку мене не стосується, або не міг попередити це передвчасно.
На той час я відігравав РП ситуацію де бізнес який знаходиться під впливом моєї організації грабують і гравець який поскаржився на мене безпосередньо перебував не в той час та не в тому місці, умислу заподіяти комусь шкоди я не мав, я новачок на вашому проекті і хочу грати в задоволення, а не хвилюватись, що мене відкинуть за ту чи іншу дію, тому вважаю за доцільне розібиратись в ситуації яка склалась до кінція, я завжди стараюсь вести відкат своїх дій, щоб саме в такому випадку доказати свою невинність, мені дуже прикро, що така ситуація сталась.
З приводу даної події можу показати в діскорді повний відкат ситуації, бо чомусь в той момент запис почав криво записуватись та фонити, заливаючи на ютуб там просто зелений екран, не знаю з чим це пов’язано, доказ прикладу нижче.
Також Шановний гравець зі статичним ID 33659 хочу перепросити за свої дії повторюсь, що Ви опинились не в той час та не в тому місці.
Прошу Вас розібратись в даній ситуації та прийняти рішення які ви вважає за потрібні. На мій погляд вказаний адміністратор не став розбиратись в даній ситуації, а дав покарання аби як.
Посилання на докази
[URL unfurl="true"]https://i.postimg.cc/DzfKg1gP/image.png[/URL]__[URL unfurl="true"]https://i.postimg.cc/SN8rZ51L/image.png[/URL]
Яке покарання оскаржуєте
ДМ
.

Buffalo

Активний гравець
14 Жов 2024
2,415
Вітаю, шановний гравцю.

Переглянувши ваші докази, хочу зазначити наступне:

Адміністратор видав покарання вірно в обох випадках.
Пояснюю: у скарзі №2031 ви опинились випадковою жертвою, оскільки на той момент відбувалось пограбування і ви знаходились безпосередньо в центрі подій. Коли ви почали рух, а потім зупинились і вийшли з автомобіля, гравці, які вас вбили, могли розцінити ваші дії як потенційну загрозу та намір відкрити по ним вогонь. У подібних ситуаціях учасники не мають можливості точно визначити ваші наміри, тому діяли відповідно до обстановки.
Стосовно скарги №2032 — після перевірки всіх наданих доказів порушень у діях адміністратора не виявлено. Покарання були видані відповідно до правил серверу та є обґрунтованими.

.
Дякуємо за ваше звернення та бажаємо приємної гри.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі