- 17 Жов 2025
- 96
- Нікнейм адміністратора
- xtray
- Ваш статичний ID
- 1639
- Звʼязок з Вами
- nuvmen
- Детальний опис скарги/ситуації
- Добрий вечір. Подаю скаргу на адміна Xtray, я знаходився на івенті секретних ящиків, до мене під'їхав чувак і почав цілитися на мене і казати загроза життю, шоб я відійшов від того ящику, я відійшов, чувак перестав на мена цілитися і фактично зняв загрозу, в цей момент я відкрив вогонь, після чого мені адмін дає ДМГ за скаргу, причина ПГ, де тут воно взялося? Я стріляв проти двох? Чи бив кулаками коли чувак зі зброєю? Чувак не цілився на мене і я відійшов, і після чого почав стріляти, + я написав адміну в репорт, шоб він роз'яснив, після довгого діалогу він вирішив перейти на інше покарання, де я не покинув зону, і ще потім каже як ви мали взяти зброю в руки
також попрошу навчити його правилу:
1.5. Порушення правил карається для обох сторін у разі взаємних порушень. Гравець, що подав скаргу, також отримує покарання, якщо сам порушив правила у відповідь.
тому що він переглядає скаргу -- клик -- коли не знає це правило, я зайшов подивитися скаргу бо стало скучно, і тут тільки 1 скарга, а може і бути декілька
- Посилання на докази
- https://forum.ukraine-gta5.com.ua/threads/%E2%84%966572-%D0%A1%D0%BA%D0%B0%D1%80%D0%B3%D0%B0.20073/post-62890
- Яке покарання оскаржуєте
- ДМГ 90
//