Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Aizen Enduro

Шановний гравець
3 Лис 2025
50
Нікнейм адміністратора
Xtray Falles
Ваш статичний ID
12944
Звʼязок з Вами
vrodliviy ds
Детальний опис скарги/ситуації
захожу в гру і опиняюсь в деморгані , захожу дивтись за що на мене залили і бачу ось ЦЕ .
на відкаті цього гравця чути що я спочатку вибачився за ДБ а потім дав погрозу його "фантому" він у мене був залишився внизу біля авто а потім телепортувався на верх , зловили розсінхрон так би мовити , я бачу що гравцю абсолютно все одно на мою погрозу і він біжить далі , я його догнав та вбив , адміністратор Xtray Falles у войсі сказав що це не рахується погрозою життя так як у мене не було гану в руках, відкату з мої сторони нажаль немає, це вже друга скарга на мене яку розглянув саме Xtray Falles.
а перша скарга також дав гравцям погрозу життю а вони почали їхати взагалі в іншу сторону від виїзду що б покинути локацію , після чого я також вбив їх , адміністратор сказав що я не дав гравцям можливості покинути локацію , АЛЕ у них ззаду автівки було купа вільного місця для маневру та і для покидання локації їм потрібно було їхати назад а не в перед "тут"

це неправильно розглянуті скарги чи особиста неприязнь?

скарга 1 скарга 2

також замітив що гравець який залив останню скаргу на мене має звичку видаляти відео з каналу після того як розглянули скаргу , через це я скачав відео та загрузв до себе на канал "ось"
Посилання на докази
https://youtu.be/V3oDLuRQmqc
Яке покарання оскаржуєте
деморган 23.03.2026 17:12
деморган вже відсидів 20.03.2026 21:45
захожу в гру і опиняюсь в деморгані , захожу дивтись за що на мене залили і бачу ось ЦЕ .
на відкаті цього гравця чути що я спочатку вибачився за ДБ а потім дав погрозу його "фантому" він у мене був залишився внизу біля авто а потім телепортувався на верх , зловили розсінхрон так би мовити , я бачу що гравцю абсолютно все одно на мою погрозу і він біжить далі , я його догнав та вбив , адміністратор Xtray Falles у войсі сказав що це не рахується погрозою життя так як у мене не було гану в руках, відкату з мої сторони нажаль немає, це вже друга скарга на мене яку розглянув саме Xtray Falles.
а перша скарга також дав гравцям погрозу життю а вони почали їхати взагалі в іншу сторону від виїзду що б покинути локацію , після чого я також вбив їх , адміністратор сказав що я не дав гравцям можливості покинути локацію , АЛЕ у них ззаду автівки було купа вільного місця для маневру та і для покидання локації їм потрібно було їхати назад а не в перед "тут"

це неправильно розглянуті скарги чи особиста неприязнь?

Останнє редагування:

Aizen Enduro

Шановний гравець
3 Лис 2025
50
Доповнення: у "скарга 2" автор прямо проігнорував мою погрозу тим самим порушив правило "PG" але його не покарали

Останнє редагування:

Katrin

Заступник Головного адміністратора
Заступник головного адміністратора
30 Гру 2024
952
Вітаю, шановний гравцю.

Переглянувши ваші докази, хочу зазначити наступне:

Адміністратор видав покарання вірно та згідно регламенту.

Дякуємо за ваше звернення та бажаємо приємної гри.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі