Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Denys Ratnikov

Козак
7 Лис 2024
21
Нікнейм адміністратора
Xtray Falles
Ваш статичний ID
31110
Звʼязок з Вами
kashimiro01
Детальний опис скарги/ситуації
Під час розвороту я випадково затримався на гравцеві приблизно на одну секунду. Через це мені видали покарання у вигляді 180 хвилин деморгану, що є абсолютно неспівмірним і необгрунтованим.

5.3. “DB” - DriveBy - Цілеспрямований/навмисний наїзд на гравця транспортом. | Demorgan 60-180 хвилин / WARN / Ban 3-20 днів.
мені було видано максимальне покарання — 180 хвилин деморгану, хоча опис порушення в пункті 5.3 цьому не відповідає.

Більше того, це вже не перший випадок коли мене карають за DB без наявності умислу, що свідчить про неправильне трактування правил з боку адміністрації.

Якщо б я мав намір навмисно заважати гравцеві, я б продовжив його штовхати або блокувати рух далі. Цього не було.

Адміністратор, не розібравшись у ситуації, прийняв скаргу без об’єктивного розгляду та одразу видав максимальне покарання деморгану, що свідчить про некомпетентність у прийнятті рішення.
Посилання на докази
[URL unfurl="true"]https://forum.ukraine-gta5.com.ua/threads/%E2%84%965524-db-31110.17102/#post-54140[/URL]
Яке покарання оскаржуєте
дмг 180
-

Azazello

Син Самурая
Активний гравець
9 Жов 2024
2,298
Вітаю. Переглянув відеодокази. Але ж Ви зробили цю дію спеціально, не випадково. Саме тому і отримали покарання. Якби це було випадково, покарання не було б видане, або воно було б попереджевальним.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі