Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Arkadiy Dolmatov

Козак
12 Жов 2025
49
Нікнейм адміністратора
Xtray Falles
Ваш статичний ID
25878
Звʼязок з Вами
TG @mak7_kl
Детальний опис скарги/ситуації
Адміністратор видав мені 90 хвилин деморгану за DM. Але згідно з правилом 5.2, у мене була IC причина, яка підпадає під винятки.
На 0:48 секундах його відео чітко чути, що гравець ображає мене та використовує матюки згідно з правилом 5.2

5.2. “DM” - DeathMatch - Заборонено пряме вбивство/заподіювати шкоду/стрілянина по гравцю або транспортному засобу, в якому знаходиться гравець, без IC причини та IC діалогу. | Demorgan 90-180 хвилин / WARN / Ban 1-30 днів.
Також хотілося б отримати компенсацію за вже відсиджений час, оскільки покарання було застосовано без урахування винятків правила.

Виняток: IC діалог не є обов'язковим фактором у таких ситуаціях: Загроза життю персонажа/його союзникам (гравці з фракції, сім'ї), а саме: прицілювання зброєю у бік гравців, завдання ударів, навмисний наїзд на персонажа/союзників транспортом. Грубі образи персонажа/його союзників (гравці з фракції, сім'ї), зокрема: образи або згадки родичів, нації, етносу; нецензурні (матюки) образи. Викрадення особистого транспортного засобу.
Посилання на докази
[URL unfurl="true"]https://forum.ukraine-gta5.com.ua/threads/%E2%84%965511-%D0%B4%D0%BC-%D0%BA%D0%B0%D1%80-%D0%B4%D0%BC.17117/[/URL]
Яке покарання оскаржуєте
дмг 90 хв
👍

Azazello

Син Самурая
Активний гравець
9 Жов 2024
2,298
Вітаю. Адміністратор отримає попередження. Компенсація буде надіслана Вам на ігровий банківський рахунок.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі