Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Andrey Pivniak

Новий гравець
1 Лют 2026
1
Нікнейм адміністратора
Xtray Falles
Ваш статичний ID
34153
Звʼязок з Вами
Telegram: +48880320127. Discord: fenzzik.
Детальний опис скарги/ситуації
Я грав із друзями з нашої родини. На відео справді видно порушення, однак не видно, хто саме стріляв. Я просто сидів на пасажирському сидінні, і, наскільки я пам’ятаю, на той момент у мене не було ліцензії на зброю. Також на відео видно, що стріляли, але неможливо визначити, хто саме здійснював постріли.

У підсумку я отримав WAR за те, що просто перебував на пасажирському сидінні. Мені, звісно, шкода людину, якій пробили колеса, однак моєї вини в цій ситуації немає.

Крім того, я обіймав посаду заступника керівника відділення HR у фракції Weazel News, і через цей варн я втратив свою посаду та був звільнений.

Також хочу зазначити, що це скарга без організації №5647.

Прошу повторно розглянути дану ситуацію, оскільки я не вбачаю своєї провини у зазначеному інциденті.
Посилання на докази
[URL unfurl="true"]https://forum.ukraine-gta5.com.ua/threads/%E2%84%965647-5-28-1.17468/[/URL]
Яке покарання оскаржуєте
WARN
.

Buffalo

Активний гравець
14 Жов 2024
2,415
Вітаю, шановний гравцю.

Переглянувши ваші докази, хочу зазначити наступне:

Переглянув відео, та там чітко видно як ви з своїми друзями, заважаєте працювати працівнику державних структур, підрізаєте і тд, а потім стріляєте.
Ви можете зняти варн через донат, та відновитись на тій посаді на якій и були, посилаючись на цю скаргу.

Дякуємо за ваше звернення та бажаємо приємної гри.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі