Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Відмовлено Xstat Diolls Амністія

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Yehorlove

Новий гравець
16 Січ 2026
4
Нікнейм адміністратора
Xstat Diolls
Ваш статичний ID
29349
Звʼязок з Вами
Discord- Yehorlove
Детальний опис скарги/ситуації
Адмін Xstat Diolls мене чмирить. По іншому не можу сказати бо воно так є, мене заблокували на першому аккаунті я без скандалу і т.д, пішов на інший новостворенний аккаунт і ні до кого не чіплявся. Я к тут з'явився цей поважний адмін і добавив мені срок бану на мойому основному аккаунті. Я звісно вже не витерпів і зробив тікет,щоб вияснити за що таке ставлення до мене. Я неодноразово говорив про дії цього адміністратора, тому що він мене мутив за випадкове слово "бля". Мене це взбісило і я не міг це вже затерпіти,тому що адмін реально до всіх докапується ,навіть якщо написати слово "бл" в віпчаті. Так ось,я розвивася на іншому аккаунті (не обход бана) я засмутився,написав тікет(як я раніше говорив) і цей поважний дядя адмін наді мною просто прикалувався. Мене це дуже взбісило тому я йому розказав хто він є і ким він буде. Адмін дуже поважний вислухав і заблокував мене на іншому аккаунті. На цього адміна не одноразово скаржаться тому що він дуже ввійшов в свій образ в адміна. Якшо його зустріти в реальному житті він може залишитися і без зубів(без негативу,але так є). Я прошу розблокувати мене на сервері #01 тому що ця людина дуже сильно придирається до слів(як я раніше і казав). Якшо я напишу теж саме слово "бляха" це вже мут на 1 годину а можливо і більше,і це не тільки зі мною а зі всіма людьми у кого такі слова не в обіду комусь вилітають випадково.
Посилання на докази
-
Яке покарання оскаржуєте
Бан
а

Buffalo

Активний гравець
14 Жов 2024
2,415
Пройшло 22 дня після видачі покарань, адміністрація має хранити докази 7 діб.
Але вашу "Подяку" на даного адміністратора я пам'ятаю.
Розблокуванню не підлягає.
Гарної гри.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі