- 16 Січ 2026
- 4
- Нікнейм адміністратора
- Xstat Diolls
- Ваш статичний ID
- 29349
- Звʼязок з Вами
- Discord- Yehorlove
- Детальний опис скарги/ситуації
- Адмін Xstat Diolls мене чмирить. По іншому не можу сказати бо воно так є, мене заблокували на першому аккаунті я без скандалу і т.д, пішов на інший новостворенний аккаунт і ні до кого не чіплявся. Я к тут з'явився цей поважний адмін і добавив мені срок бану на мойому основному аккаунті. Я звісно вже не витерпів і зробив тікет,щоб вияснити за що таке ставлення до мене. Я неодноразово говорив про дії цього адміністратора, тому що він мене мутив за випадкове слово "бля". Мене це взбісило і я не міг це вже затерпіти,тому що адмін реально до всіх докапується ,навіть якщо написати слово "бл" в віпчаті. Так ось,я розвивася на іншому аккаунті (не обход бана) я засмутився,написав тікет(як я раніше говорив) і цей поважний дядя адмін наді мною просто прикалувався. Мене це дуже взбісило тому я йому розказав хто він є і ким він буде. Адмін дуже поважний вислухав і заблокував мене на іншому аккаунті. На цього адміна не одноразово скаржаться тому що він дуже ввійшов в свій образ в адміна. Якшо його зустріти в реальному житті він може залишитися і без зубів(без негативу,але так є). Я прошу розблокувати мене на сервері #01 тому що ця людина дуже сильно придирається до слів(як я раніше і казав). Якшо я напишу теж саме слово "бляха" це вже мут на 1 годину а можливо і більше,і це не тільки зі мною а зі всіма людьми у кого такі слова не в обіду комусь вилітають випадково.
- Посилання на докази
- -
- Яке покарання оскаржуєте
- Бан
а