Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Схвалено Vladislav Yarmak | RP BIO

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Vladislav Yarmak

Геній Плейбой Мілліардер Філантроп
9 Жов 2024
128
Ім'я та прізвище:
- Владислав Ярмак - Народився 22 липня 2003 року

Стать:
- Чоловіча

Фотографія:
Сервер ще не відкритий(

Національність:
- Українець

Сімейний статус:
- Батько Іван Прокурор власник декількох бізнесів
- Мати Марії Домогосподарка
- Дружина Діана Адміністратор Ресторану

Рівень освіти:
- Освіта юриста, академія внутрішніх справ звання Майор

Зовнішній вигляд:
- Зріст 180 см.
- Вага 75 кг
- Структура тіла підкачений
- Колір очей карій
- Колір волосся каштановий
- Є декілька татуювань

Дитинство: Глава - 1. Ех, дитинство, на все життя
- Владислав Ярмак - Народився 22 липня 2003 року у місті Вінниця, у сім'ї прокурора Івана та Марії, як і всі діти Владислав ходив у садочок де він боявся свого оточення тому у дитячому садочку він не дуже контактував зі своїми однолітками та зазвичай грався сам. Владислав ріс, та по трішки заводив собі друзів першими друзями Владислава були Павло Дурнєв та Олександр Сокайа з якими він навчався у школі та гуляв за її територією, практично усе дитинство він проведе з ними.

Юність:
-
З приводу навчання, Владислав був досить здібною дитиною, але він потрапить під знущання від своїх однокласників.
- Що ти син богатенького батька, всіх встиг посадити? - Каже йому однокласник.
- Тебе блін забув. - Відповідає наш хлопчина.
- Зараз ти в мене получиш. - Та кидає речі Владислава з парти.

Його друзі, Павло і Сашко та його батьки не будуть знати про знущання, бо він триматиме це в собі. Так ще молодий Владислав заробляє дитячу травму.

В родині молодого хлопця не все однозначно, сім'я живе досить розкішно. Має котедж під містом та дві квартири у місті. Ви запитаєте як? Відповідь дуже проста, батько Владислава працюючи прокурором заробляє шалені кошти, звичайно незаконним шляхом. Але наш малий хлопчина про це ще не знає.

Через те що, Владислав не ділиться своїми знущаннями в школі, він стає закритішим від незнайомих людей. Тому йому складно, та він навіть і не намагається з кимось познайомитись, бо в нього вже є компанія друзів.
- Владік, чому ти не знайомишся с дівчатами? Запитує його Павло.
Владислав трохи задумуючись, відповідає - Та мені ще рано, знайду ще своє кохання. - Хлопці з нього посміялись.

Глава 2. Чим старше, тим глупіше
Владислав сидить на математиці та вчителька питає, - Хто сьогодні буде відповідати? - Хлопець першим тягне руку.
- Ярмак, я знаю що ти знаєш, мені потрібно і ще інших перевірити.
І так гіршиться бажання хлопчини навчатись. Через те що вчителі знають, що він все знає і не питають, хлопець по трішки забиває на навчання.
У Владислава з'являється нові пріорітети, більше часу приділяє комп'ютерним іграм та компанії.
- Ми тут познайомились з трьома класичними дівчинами - каже Сашко. - Владік, давай з нами, познайомишся.
- Ні хлопці, мені треба мамі допомогти.
Минає час, але дитяча травма все одно на місці.

По трошки минає час, і ось, вже незабаром випускний. Але хлопчина повертаючись до дому, каже матері, - Мамо, в мене там трошки проблеми з оцінками, я не знаю що робити.
Звичайно мати розповідає батьку і він проводить бесіду зі своїм сином.
- Владислав, я розумію, що може бажання не має вчитись, але треба, спробуй шукати якісь інші вирішення ситуації. - Це був невеликий дзвіночок, але хлопчина не продав цьому значення.
Навчання підходить практично к кінцю і класний керівник набирає мати, та розповідає, що в Владислава з більшості предметів оцінки нижче середнього чи навіть гірше.
Тоді, батько бере ситуацію в свої руки, приходить до класного керівника та вирішує справу з навчанням грошима.

- Хлопці, прикиньте, мені ця прибацана класуха поставила нормальні оцінки, якась вона справді відбтита! - Розповідає Ярмак Сашку та Павлу.
- Якась вона справді прибита або може твій батько якось домовився з нею. - Відповідає Павло.
В цей момент наш вже підліток, розуміє, що так і є насправді. Він починає пишатись, що в нього такий батько, та думає, що хоче стати такий як він.

Хвилина за хвилиною, година за годиною, день за днем і вже випускний. На випускний батько дарує хлопцеві нову машину, чому він дуже сильно радіє.

- Ма, я не хочу йти на випускний, мені це не потрібно. - Каже Владислав матусі.
- Тільки не вздумай не піти, випускний лише раз в житті. - Відповідає вона.
Хоч і Владислав не хотів йти через відношення деяких однокласників до нього, але прислухався матері.
Випускний без алкоголю? Звичайно це тоді не випускний. Святкувати вирішили з паралельними класами.
- Привіт привіт, я тебе щось не помітив серед всієї компанії полу тверезих людей. Я Владік, тебе як?
- Привіт, ти смішний, я Діана.
- Щось я тебе ні разу не бачив. Ти точно з нашої планети?
Дівчина посміявшись відповідає, - Я Діана Гаврилюк з паралельного.
Може так судьба зв'язала, хто його знає, але наш підліток випившим знайомиться з дівчиною та після випускного проводить її до дому.
На наступний день. - Сашко, Павло, я вчора з такою дівчиною познайомився на випускному, не знаю що робити.
- Так поклич її гуляти, відведи кудись, вони таке полюбляють. - Відповідає Павло.
Забігаючи наперед, так і познайомився Владислав зі своїм коханням.

Глава - 3. Доросле життя тільки починається

Владислав закінчив навчання та навіть гадки не знає куди далі рухатись. Завдяки зв'язкам батька, він поступає в Харкові на юриста.

- Як там твоє навчання, Владику? - Телефонує вже його дівчині Діані.
- Та по тихеньку. - Чути по заду клацання по клавіатурі.
- Я ж тебе просила меньше грати та зайнятись навчанням, з тебе вийде гарний юрист! - Піднімає голос Діана.
- Та заспокойся, Діано, я зі всім розберусь. - Відповідає впевнено Владислав.
Так, хлопчина звісно розбереться, але за допомогою грошей батька, які він вже сам навчився заносити. Але Владислав не вважає це за хабар, він каже "Я домовляюсь з людиною та винагороджую її за вирішення проблеми".

Звичайно що хлопець не забув і про своїх давніх друзів. Повертається після третьої сесії до Вінниці та першим ділом давай до Сашка та Павла.
- Кароче, мужики, я вирішив, як закінчую університет, роблю своїй Діанці пропозицію. - Каже Владислав з радістю.
- Ти впевнений, не рано? - З здивуванням питає Павло.
- Звичайно, я її кохаю, що ще потрібно. - Впевнено каже Владіслава.
- Дивись, не зроби херні, а то так швидко все і залетіть вона ще може. - Каже Павло.
- Та я вас умоляю, мужики, який залетіть. - Сміється Владіслав навіть не задумуючись.

Глава 4. Я так навіть не планував...

Четверта сесія, п'ята, шоста... Повертається вже наш хлопчина з освітою юриста до дому. Дізнається не дуже приємні новини, батько с мамою розводяться.
- Влад, ти вже дорослий, повинен розуміти все, я переїзджаю в Дніпро, там в мене по роботі все краще буде та і для тебе роботу знайдем. - Каже батько синові.
Думав Владислав не довго, тримаючи ще ту думку, що і в дитинстві, який батько крутий, погоджуються на переїзджає. Забуваються думки про одруження.

Батько влаштовує сина в міську поліцію, та робота там, тільки що сидіти в кабінеті та папери перебирати.

- Алло? Привіт. Та їдь вже до мене, будем разом жити. Чого ти весь час відмовляєшся? - Питає по телефону Владислав Діану.
- Та я не готова, в мене тут робота, не можу кинути. - Відповідає з розчаруванням Діанка.
Глава 5. Вирішення завжди є
Приїзджає Владислав до Вінниці та зустрічається зі своїми старими друзями та все їм розповідає.
- Капец, ну і справи. Що можу сказати, тобі потрібні гроші, щоб якось батьку допомогти. - Каже Сашко.
- Та ну і з Діанкою теж, для дитини гроші потрібно. - Каже Павло.
- Бляха, хлопці, та я розумію, але де їх взяти? - Питає Владислав.
- Ну не знаю, потрібно зараз, спробуй десь пошукати, подумай що краще всього вмієш робити. - Каже Сашко.

Так... Владислав тільки добре і вміє давати і брати хабарі, чому його навчив батько та де ж ще гроші нормальні дістати.

Зараз вже ще молодий хлопчина якого знущали однолітки за батька, став таким як він. Владислав Ярмак продовжує працювати в поліції та заробляє вже будячи полковником поліції. Ех, іронія...

Сучасний етап життя:
-
Глава 6. "Яблуко від яблуні..."
Забирає Владислав Діану до Дніпра та починає крутитись, щоб дістати гроші.
День, місяць, два, рік... Гроші з'явились і дитя народилось у Владислава і Діани, а ось батька все одно надовго закрили.

Пройшло два роки з того як Владислав пішов по слідах батька, але його дитяча мрія вже ближче до втілювання, бути таким же крутим як батько. Звичайно, що він приходить до батька в в'язницю, намагається його підтримати, але батьку головне щоб дитина була щаслива, не важливо вже що з ним та де він сам.

Мрії та цілі:
- Одна з сильних сторін самого владислава те що він поборовши свої страхи стає більш комунікабельним та через прагнення стати схожим на батька має великий потенціал в його реалізації.

Висновки:
- Владислав це людина добра в одно час трішки наівна знає що за гроші увесь світ не купиш але їх відсутність теж не приведе ні до чого хорошого тому Владислав таємно звязаний з корупцією.

Останнє редагування:

Buffalo

Активний гравець
14 Жов 2024
2,415
Вітаю, шановний гравець, переглянувши вашу біографію, виношу вердикт:

Біографія гарно розписана, має цікаве оформлення, цікаво читати.

Ваша біографія схвалена.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі