- 3 Бер 2025
- 14
- Нікнейм адміністратора: Vladislav Bakhtin
- Особистий нікнейм / статичне ід: Enrico Rivera | 15130
- Контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності (Telegram, Discord): discord: dreven7
- Суть скарги: В деморгані декілька гравців бігали фанились, вбивали усіх з heavy sniper, heavy revolver. Я написав у репорт, хелпер мені відповів що це деморган і тут не наказують, я запитав чому, тому що я відкрив правила серверу, у розділі ДМ нема винятків з приводу деморгана. Хелпер відповів що ніде не написано, але це так, також я написав що люди вбивають усіх гравців і потім стоять войсом ображають та знущаються з людей, також якщо на форумі пошукати скарги на #10075, #2990, то можно знайти багато порушень, неадекватності і т.д. Ну хелпер сказав що зробив попередження їм, ну звичайно нічого не змінилось, я написав знову що вони все ще "фаняться" тут, хелпер знову настояв що тут не наказують, далі я написав що таймер не закінчується в деморгані і ти завжди лежиш мертвий, не можешь збити АФК і т.д., а ще постійно стучить звук пульса дуже голосно і ти не можешь нічого робити, бо це просто набридає, слухати цей стук, нащо хелпер сказав що це деморган, ми нікого не наказуємо, а допомогти може тільки перезахід у гру.
Короче я взагалі нічого не зрозумів з ціеї ситуації, бо це вперше я бачу з усієї купи різних проєктів, щоб гравці порушували правила, но була якась зона іммунітету де їх не можуть покарати. А з багами респавну тобі казали перезаходити, хоча можно просто реснути чи вбити.
Важливе уточнення: гравці які порушували не сиділи в деморгані, вони спеціально приїхали це робити, бо в деморгані не можна користуватись інвентарем/зброєю/тощо...
Тобто навіть просто їх вбити, чи тепнути на респ, чи ще щось зробити адміністратор не може, не зрозуміло чому.... - Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Ticket#79145
- Дата видачі покарання: -