Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

vlad

Новий гравець
19 Гру 2024
13
1.Нікнейм адміністратора: Vitaliy Freak
2.Особистий нікнейм Vladyslav Pelmeniv / статичне ід; 4163
3.Суть скарги: Неккоректна видача покарання. Не зрозуміло за що, хотів би побачити докази від данної особи. Посадив в деморган без причини, требую докази. Я не згідний зі своїм покаранням, так і ще я требую компенсацію за деморган + смерть = 100.000$. І це мінімум, бо я міг за 5 хвилин знайти 2 золотих гриба, а це вже 70 тисяч. Мене вбили, і я попросту згубив 30 хвилин. Збирав гриби, підбігає до мене я так поняв друг данного адміністратора і каже без ( ООС НАГОЛОСУ ) що я можу відлетіти варном, не зрозумів за що, але я як поняв то він на мене образився за те що я зрізав золотий гриб перед ним ( 30 тисяч ). Через 2 хвилини мене саджають до деморгана, по причині 5.1 НОН РП, про яке рп ( нон рп ) йде річ? Багато питань є, ті ж самі багі на грибах коли ти завісаєшь і зрізаєшь їх бескінечно і що робити? Хоча б сам попробував позбирати, перед тим як щось видавати, я думаю це були два друга і вони спілкувались або в дс або ще десь, прошу щоб данний адміністратор поніс своє покарання. Дякую.
+ я отримав моральну трамву, тепер боюся зрізати золоті гриби, в процессі вже думаю що зараз посадять в деморган, бо за них готові вбити навіть адміністратори.
4.Доказ видачі покарання (скріншот/відео): https://imgur.com/a/nOKYgFo
5.Дата видачі покарання: 12.02. 16:24

Останнє редагування:

vlad

Новий гравець
19 Гру 2024
13
статік його друга #1584 - доречі він і вів себе як раз таки по 5.1 НОН РП, так що нехай і він якщо є відео, там все чутно і видно, нехай сидить за своє ООС без попередження в деморгані і думає, чи варто так поступати.

Останнє редагування:

vlad

Новий гравець
19 Гру 2024
13
+ я за те щоб добавили зз на грибах, бо можуть порвати за ті золоті гриби.

Azazello

Син Самурая
Активний гравець
9 Жов 2024
2,298
Вітаю. Ви отримали мінімальне покарання за навмисний збив анімації.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі