Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Розглянуто Vitaliy Freak | Не вірно розглянута скарга

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

OrlandoClemente

Козак
2 Лют 2025
29
  1. Нікнейм адміністратора: Vitaliy Freak
  2. Особистий нікнейм / статичне ід: Orlando Castello / 4032
  3. Суть скарги: Проводив процесуальні дії. Людина була дуже самовпевнена і надіялась шо адвокат звільнить. Ну підстав для звільнення звичайно не виявилось. Почався процес арешту. Людина сказала що їй гучно і попросила змінити кімнату. Я вийшов в коридор з ним і затриманий просто вийшов. Я подав скаргу на людину, тому що ця людина вчора грубо порушувала правила і отримала теж warn. Адміністратор це розцінив як розсинхрон. Я вважаю що це не був розсинхрон (бо коли розсинхрон - то тоді я мочу накидати кайдани і вести за собою але людина пропадає і потім появляється) і тому звернувся до підтримки в Discord. Підтримка теж виразила субєктивну думку що це не був розсинхрон. Відповідно я вважаю що скарга розглянута не вірно і хотів би перерозглянути цю скаргу.

Якщо я не правий - будь-ласка надайте якісь матеріали або пояснення, як розуміти коли розсинхрон щоб не робити зайвих постів на форумі.

Ось посилання на скаргу: Посилання

Дякую.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): https://prnt.sc/exnq5XkysPbb
  5. Дата видачі покарання: 02.20.2025

Azazello

Син Самурая
Активний гравець
9 Жов 2024
2,298
Вітаю. Дійсно з'являються тимчасово проблеми, коли у заломі затриманий "живе своїм життям". З боку копа показує що затриманий поруч, а з боку затриманого що він взагалі в іншому місці. Особисто перевіряв. Про цю проблему знають розробники і вона буде виправлена у найближчий час.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі