Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Yandel_DIez

Козак
20 Січ 2025
25
Нікнейм адміністратора: Viacheslav Alvarez
Особистий нікнейм / статичне ід: Alberto_DIez
Суть скарги: В цій скарзі за 7ми секндне відео я отримав покарання. Людина замість відкату мінімум на 2хв, без попередніх подій, де він сам по мені стріляв і дбшив, вирізав відео де я в відповідь відкрив вогонь. За його відео 7ми секундне мені винесли вердикт. А як же відкат мінімум на 2 хв, де видно попередні події? Може це було пограбування, може це було рп?(це як приклад зараз)?

Чому людина навіть навколо своєї машини не поводила камерою? Що це за докази взагалі? Тоді по логіці, я зараз поїду раз вистрелю в когось і включу фрапс на 7 секунд, ви теж видасте покарання? Мене вигнали з банди, та дали Деморган просто за РП ситуацію, де сама людина яка і писала скаргу - винна.

Доказ видачі покарання (скріншот/відео):-
Дата видачі покарання:20.01.2025

Останнє редагування:

Noxx

Головний адміністратор
Головний адміністратор
9 Жов 2024
2,023
Вітаю!
Адміністратор чітко дав відповідь вам під цією скаргою -
*click*
Щодо покарання, зазначаємо, що ви його отримали за стрільбу з-за керма, а не за ДМ. Для цього покарання достатньо відеодоказу тривалістю 7 секунд. Якщо ви так наполягаєте на дотриманні правил подання скарг, хочу зазначити, що цю скаргу можна було відхилити через відсутність доказів. У майбутньому просимо утримуватися від порушення будь-яких правил проєкту.

Розглянуто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі