Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Відмовлено Vadim Yavnyi// Оскарження

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Vladislav Neezzhalui

Просто легенда
2 Гру 2024
10
Нікнейм адміністратора
Vadim Yavnyi
Ваш статичний ID
Звʼязок з Вами
kryvetka_666
Детальний опис скарги/ситуації
  1. Адміністратор видав мені деморган за ДМ кар але яке дм кар якщо я толкав свою машину в ній нікого не було я толкав свою машину іншою своєю машиною на парковку хотів відтолкати і на відкаті адміністратора повинно бути видно що я попитався потолкати її на парковку в мене не вийшло і я просто поїхав
Посилання на докази
[URL unfurl="true"]https://ibb.co/mCc09w6z[/URL]
Яке покарання оскаржуєте
Посадили в деморган за ДМ кар
  1. Нікнейм адміністратора:Vadim Yavnyi
  2. Особистий нікнейм / статичне ід: Vladislav Neezzhalui #3340
  3. Контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності (Telegram, Discord): Discord:kryvetka_666
  4. Суть скарги:Адміністратор видав мені деморган за ДМ кар але яке дм кар якщо я толкав свою машину в ній нікого не було я толкав свою машину іншою своєю машиною на парковку хотів відтолкати і на відкаті адміністратора повинно бути видно що я попитався потолкати її на парковку в мене не вийшло і я просто поїхав
  5. Доказ видачі покарання (скріншот/відео/посилання):Тута
  6. Дата видачі покарання:25.02.2025

Pravo

Admins
20 Лют 2025
120
  1. Нікнейм адміністратора:Vadim Yavnyi
  2. Особистий нікнейм / статичне ід: Vladislav Neezzhalui #3340
  3. Контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності (Telegram, Discord): Discord:kryvetka_666
  4. Суть скарги:Адміністратор видав мені деморган за ДМ кар але яке дм кар якщо я толкав свою машину в ній нікого не було я толкав свою машину іншою своєю машиною на парковку хотів відтолкати і на відкаті адміністратора повинно бути видно що я попитався потолкати її на парковку в мене не вийшло і я просто поїхав
  5. Доказ видачі покарання (скріншот/відео/посилання):Тута
  6. Дата видачі покарання:25.02.2025
Вітаю Вас, чекаємо на докази від Адміністратора!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі