Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Відмовлено UKRAINE GTA V | Mass scam

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Nick

Генерал Молочний зубік
13 Гру 2024
51
  1. Нікнейм адміністратора: Kriss Noxx
  2. Особистий нікнейм / статичне ід: 563 , Nick Collinz
  3. Суть скарги:
    Почну з себе.
    Вчора, створював тікет (клік) , де гравцю було видано 1 день бану, замість 30ти як указано в Правилах Серверу(п5.20) (клік) хоча він був Ініціатором. А їм , відштовхуючись від правил, мають давати, вищевпомянуті 30 днів.
    Я був , мягко кажучи, здивований. Пишу Крісу, питаю " А чому 1 день якщо " Ініціатор - Hardban 30 днів"? ", на що отримую відповідь : "Все іде від самого обману та сума за яку обманули". ( не додаю фото листування т.я це було приватне повідомлення )
    Шановні вищі Адміністратори, де саме це вказано що вірти = час відбування покарання? Може я не бачу. В даному випадку, категорично невірно видане покарання гравцю , а саме в 30 разів менше за потрібне. І плюс, навідміну від цього тікету, мені гроші не повернули, хоча погодили покарання.
    Перехожу до інших гравців.
    Тікет , тікет, тікет (все клікабельно). І це все, попрошу Вас, звернути увагу, це лише за 1 вечір.
    Як Ви гадаєте, це тенденція чи збіг?
    Я впевнений, що це діє группа людей.
    І аби не бути людиною , яка тільки критикує, пропоную наступне: Банити всіх скамерів на 30 днів з 100% компенсацією майна та залишити правило як є (30 днів без розбору, будь то сумма обману 5 тис або 50кк) АБО робити градацію по терміну який належить понести гравцю як покарання.
    Для останнього привожу приклад:
    1. В разі обману іншого гравця на сумму меншу або дорівнює 100.000 $ - 7 днів бану і 100% компенсація жертві.
    2. В разі обману іншого гравця на сумму меншу або дорівнює 500.000$ - 21 день бану і 100% компенсація жертві.
    3. В разі обману іншого гравця на сумму більшу ніж 500.000$ - 30 днів бану і 100% компенсація жертві.
    І додатково. Я вимагаю, аби гравець, за моїм тікетом (клікабельно) , поніс повний термін покарання, а саме - 30 днів, як вказано в вище впомянутих Правилах серверу, а саме - П.5.20
    І на останок, аби не думати що це тільки я такої думки, подивіться на реакцію ЛЮДЕЙ для яких ви кожного дня працюєте. (клікабельно)
    В разі необхідності, буду доповнювати тему.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Додаю скріншот свого тікета нище. Докази по іншим гравцям додав у вигляді гіперссилок
  5. Дата походження: 24.12.2024 02:21

Вкладення

• изображение_2024-12-24_022139267.png
    изображение_2024-12-24_022139267.png
    310.1 Кб · Перегляди: 88

Noxx

Головний адміністратор
Головний адміністратор
9 Жов 2024
2,023
Вітаю!
Щодо вашої скарги і рішення про покарання у вигляді 1-дневного бану, пояснюю. Сума, на яку ви посилаєтесь, є занадто маленькою для покарання на 30 днів, тому я зменшив строк. Зазначу, що в скарзі не було надано доказів передачі коштів, що дозволяло б відмовити в розгляді. Однак я вирішив її все ж розглянути.

Щодо двох інших скарг, одна зараз на розгляді, рішення ще не прийняте, а по іншій гравець отримав PermBan. Пропозицію щодо введення правила, яке б враховувало суму обману при визначенні покарання, ми обов'язково розглянемо.

Відмовлено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі