Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Oleksandr Shurup

Козак
25 Січ 2025
7
1.Teddy Bear
2.Oleksandr Shurup | 12300
3.Мій улюблений адмін який слідкує тільки за києвлянами і покриває їх(хоча не являється куратором) в черговий раз вирішив виділитись.Тедді видав мені деморган 90 хвилин за 1.5 Правил нападу на форт.Але от бідося-ці ж правила придумані для нападу а не для охорони форта занкудо.Плюс до всього його улюблені києвляни перші почали відкривати вогонь по нам і ми даже не могли зрозуміти напад то чи ні(в деп рацію ніхто нічого не писав).Після чого вони нас вбили і почали оскати,але ж легенда Тедді Бір який стоїть на стражі Києва закрив на це свої маленьки оченята і просто впаяв мені деморган. Старша адміністрація,будь-ласка зробіть уже шось з цим Тедді тому що якщо він адмін то хай ставить до всіх одинаково.Плю до вього правила придумані тільки для нападу на форт але ніяк не для оборони.Коли з'явиться відповідне правило про оборону форта тоді й покарайте.На скільки я знаю там тільки є правила для держ структур де нічого про хевіки не написано.
4. Вибачаюсь,не заскрінив момент видачі покарання,але є точний час
5. 11.02.25 22:44.

Azazello

Син Самурая
Активний гравець
9 Жов 2024
2,298
Вітаю. Правила нападу мають «Загальні положення», котрі розповсюджуються на всіх учасників події.
Ставлю на розгляд і запитую доказ порушення у адміністратора. Переглянувши, повернусь до Вас із відповіддю

Azazello

Син Самурая
Активний гравець
9 Жов 2024
2,298
Порушень з боку адміністратора не виявлено

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі