Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Відмовлено Teddy Bear \\ Оскарження

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Adriano Lorenzetti

Козак
16 Гру 2024
19
  1. Нікнейм адміністратора: Teddy Bear
  2. Особистий нікнейм / статичне ід: 6255
  3. Контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності (Telegram, Discord):: @liist_1k(ds) @liist1k(tg)
  4. Суть скарги:
    Шановна адміністраціє серверу,

Хочу щиро вибачитися перед усією командою та гравцями за свій необдуманий вчинок. Я усвідомлюю, що використання читів було величезною помилкою, яка зіпсувала чесну гру та порушила правила, які я повинен був поважати.

Мені справді соромно за те, що я поставив під загрозу довіру до себе як гравця. Це був імпульсивний і нерозумний вчинок, про який я глибоко шкодую. Я усвідомлюю, що чесна гра – це основа гарної спільноти, і я не мав права нехтувати цим.

Я прошу вибачення у кожного, кого зачепили мої дії. Я зрозумів свою помилку та готовий виправитися. Якщо мені дадуть ще один шанс, обіцяю більше ніколи не вдаватися до нечесних методів та грати виключно за правилами.

Будь ласка, розгляньте моє прохання про розбан. Я готовий прийняти будь-які умови, щоб довести свою щирість і повернути довіру адміністрації та гравців.
  5. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): ---
  6. Дата видачі покарання: 10.03.2025

Azazello

Син Самурая
Активний гравець
9 Жов 2024
2,298
Вітаю, з Вашого боку достатньо порушень окрім використання стороннього ПЗ. Створіть заявку на амністію через тиждень - два. Наразі маєте відмову.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі