Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Відмовлено Stevie Li and Lirika | можливий блат, та не бажання розбиратись в ситуаціях, амністія

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Dominik Lemaer

Biana<3
6 Лис 2024
134
Нікнейм адміністратора
Stevie Li and Lirika
Ваш статичний ID
429
Звʼязок з Вами
redroyalty7.62
Детальний опис скарги/ситуації
Шановна адміністраціє.

Хочу звернутися до вас з проханням ще раз переглянути ситуацію щодо мого покарання, внесення до Чорного списку FIB та звільнення з посади Head CID. За майже два роки гри на проєкті я займав відповідальні посади: Лідер FIB, Лідер ARMY, Заступник Лідера FIB, Старший адміністратор 5 рівня, а також був слідкуючим за WZ, GOV, LSPD та FIB. За весь цей час у мене було лише чотири порушення, які не мали критичного характеру. Я завжди намагався працювати на благо проєкту, підтримувати порядок та показувати приклад іншим гравцям. Стосовно ситуації, через яку мене було покарано, хочу зазначити, що я усвідомив свою помилку. Незалежно від того, як саме вона була трактована адміністрацією, я зробив для себе висновки й можу запевнити, що подібне більше не повториться. Разом із тим мені здається, що під час розгляду ситуації не були враховані всі обставини. Наскільки мені відомо, конфлікт між сторонами було врегульовано, ми знайшли спільну мову, і жодних претензій одна до одної вже не мали. Саме тому мені незрозуміло, чому рішення залишилося настільки суворим. Також хочу висловити власне припущення, яке не є звинуваченням чи твердженням про порушення з боку адміністрації. У мене склалося враження, що до представників фракції BALLAS могло бути більш лояльне ставлення. Наголошую, що це лише мої особисті здогадки, а не факт чи обвинувачення. Таке враження виникло через підсумкове рішення та відсутність можливості нормально пояснити свою позицію. Окремо хочу звернути увагу на те, що, на мою думку, поняття "міжфракційного конфлікту" у цій ситуації є досить спірним. З точки зору RP-логіки FIB та кримінальні угруповання не можуть перебувати у дружніх відносинах або "ходити за руку". Між ними апріорі існує протистояння, тому дуже важливо розмежовувати RP-взаємодію та реальний міжфракційний конфлікт, який шкодить атмосфері серверу. Найбільше мене засмутило навіть не саме покарання, а те, що зі мною ніхто не захотів поспілкуватися. Я був готовий детально пояснити ситуацію, відповісти на всі запитання та вислухати позицію адміністрації. Враховуючи мій багаторічний внесок у розвиток державних структур, займані керівні посади, адміністративний досвід, авторитет на сервері та практично відсутність серйозних порушень, мені дуже хотілося б, щоб до цієї ситуації поставилися більш індивідуально. Я не намагаюся перекласти відповідальність чи довести, що повністю правий. Я визнаю, що допустив помилку, зробив відповідні висновки та готовий рухатися далі без повторення подібних ситуацій. У зв'язку з цим щиро прошу адміністрацію розглянути можливість: зняти з мене Чорний список FIB, скасувати рішення про звільнення, повернути мене на посаду Head CID.
Сподіваюся, що мій багаторічний внесок у розвиток серверу, досвід, репутація та готовність виправити свої помилки будуть враховані при повторному розгляді цієї ситуації.

Дякую за приділений час та сподіваюся на справедливе й неупереджене рішення.
Посилання на докази
https://ibb.co/xrr6TG5
Яке покарання оскаржуєте
Зняття з керуючої посади FIB, Head CID, по рішенню Stevie Li та Lirika, з причиную "розпал межфраку з Ballas"
-

Katrin

Заступник Головного адміністратора
Заступник головного адміністратора
30 Гру 2024
1,262
Вітаю, шановний гравцю.

Переглянувши ваші докази, хочу зазначити наступне:
Зважаючи на ваш досвід на лідерських посадах та в адмін-складі, ви добре знаєте, як влаштована система і що саме ви зробили та сказали.

Ви, як працівник FIB, мали діяти за правилами та збирати кейс-файл для повноцінного рейду на фракцію, узгодивши це з лідером і куратором, а не займатися самоуправством. Ваші твердження про те, що з вами ніхто не виходив на зв'язок, не відповідають дійсності, адже ГК стейту надала вам зворотний зв'язок.

Повернення у фракцію можливе тільки через 30 днів.

Дякуємо за ваше звернення та бажаємо приємної гри.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі