Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Відмовлено Stevie Li / блат і некомпетентність

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Denis Dragon

Отаман
19 Чер 2025
465
Нікнейм адміністратора
Stevie Li
Ваш статичний ID
19686
Звʼязок з Вами
dinis8768
Детальний опис скарги/ситуації
чесно, задовбався пояснювати усе, там просто брєд в відповіді адміна. не відкинути людину за те що вона вбила мене безоружного і каже це за рємку, де він навіть каже що це було приднамірено без IC причини, то я просто шокований, якбуто адмін навіть не дивися відкат а просто під диктовочку іншої людини виписав рішення, і видав мені дм за те шо я як законослухняний громадянин допоміг працівнику сват відбитися від працівників LSPD та FIB які на нього напали.
і ще є 2 питання, як цю людину допустили до поста адміна а тим більше до кураторки? а друге- чи він взагалі дивися фіксацію перед видачою покарання?
Посилання на докази
https://www.youtube.com
Яке покарання оскаржуєте
180хв деморгану
скарга стейт 1104

Katrin

Заступник Головного адміністратора
Заступник головного адміністратора
30 Гру 2024
1,488
Вітаю, шановний гравцю.

Переглянувши ваші докази, хочу зазначити наступне:
Адміністратор видав покарання вірно та згідно регламенту. Як цивільна особа, ви не мали жодного права втручатися в конфлікт між працівниками державних структур та відкривати вогонь по будь-якій зі сторін. Щодо іншого гравця, то оскільки ви першими завдали йому шкоди, у нього був вагомий IC-мотив для відкриття вогню у відповідь. Із-за чого його дії вважаються саме як NRP, а не DM. Щодо блату і некомпетентності, тут абсолютно такого нічого немає, в кожній скарзі розглядаються всі докази прикріплені до них.

Дякуємо за ваше звернення та бажаємо приємної гри.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі