Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Важливо State | Заявки на посаду лідера FIB

Lirika

State
Головний Куратор
14 Гру 2024
202
лідерка фіб.png

лінійка юг.png

Лідер — ключова особа, яка забезпечує розвиток та ефективність організації. На цю посаду потрібна відповідальна людина з високою залученістю та проактивністю, яка готова приділяти значну частину часу своїм обов'язкам. Якщо ви не впевнені у своїй здатності виконувати ці обов'язки, радимо утриматися від подання заявки.

лінійка юг.png

Критерії
— Вік 16+
— Зрілість, витриманість, вільне володіння письмовою мовою.
— Знання: правил держструктур, правил для лідерів, термінів, усієї інформації про державні структури, знання всієї законодавчої бази.
— Відсутність серйозних порушень
— Готовність приділяти 3+ години щоденно
— Наявність Discord з робочим мікрофоном
— Відіграних на сервері 100+ годин
— Ідеї щодо розвитку організації
— Схвалена RP Біографія​
лінійка юг.png

Форма заявки:

1. Ваш ігровий NickName:
  2. Чи ознайомлені ви з правилами лідерів?:
  3. Чи готові ви отримати покарання, якщо підете з посади раніше терміну?:
  4. Чи був у вас досвід на посаді лідера?:
  5. Ваше справжнє прізвище та ім'я:
  6. Ваш тег в Telegram:
  7. Ваш логін в Discord:
  8. Ваш справжній вік:
  9. Які в вас є ідеї для фракції:
  10. Чому саме ви повинні зайняти посаду лідера?:
  11. Чи маєте ви сформовану команду?
  12. Місто, в якому живете:
  13. Посилання на схвалену RP Біографію:

лінійка юг.png

Додаткова інформація:
  • Невиконання вимог — відмова.​
  • Неспівпадіння ніка на форумі та в грі — відмова.​
  • Дві та більше заявки від однієї людини — відмова.​
  • Копіювання заявки — відмова.​
  • Заявка складена не за формою — відмова.​
  • Флуд у цій темі заборонено, якщо це робить гравець, який подає заявку — відмова.​
  • Дві заявки на різні посади лідерства — відмова.​
  • Нікнейм має бути Англійською мовою.​
  • Некоректне заповнення заявки та погане оформлення — відмова.​

Ivan Grey

Козак
22 Жов 2024
19
  1. Ваш ігровий NickName: Ivan Grey
  2. Чи ознайомлені ви з правилами лідерів? Так.
  3. Чи готові ви отримати покарання, якщо підете з посади раніше встановленого терміну? Так.
  4. Чи був у вас досвід на посаді лідера? Так. Раніше обіймав посаду Віце-Губернатора.
  5. Ваше справжнє прізвище та ім'я: Іван Замковенко.
  6. Ваш тег у Telegram: IvanGrei
  7. Ваш логін у Discord: ivannigo.
  8. Ваш справжній вік: 16 років (через місяць виповниться 17).
  9. Які у вас є ідеї для фракції?
    1. Підвищити рівень підготовки співробітників, особливо бійців спеціальних підрозділів.
    2. Створити новий підрозділ.
    3. Вивести ФІБ на найвищий рівень RolePlay.
    4. Регулярно проводити спільні спецоперації та тренування з іншими державними фракціями для покращення взаємодії.
    5. Посилити контроль за дотриманням статуту, субординації та службової дисципліни.
  10. Чому саме ви повинні зайняти посаду лідера?
    1. Маю достатній досвід роботи на керівних посадах і добре розумію принципи управління колективом.
    2. Відповідально ставлюся до своїх обов'язків, завжди доводжу розпочату справу до кінця.
    3. Комунікабельний, легко знаходжу спільну мову з людьми та вмію працювати в команді.
    4. Вмію швидко приймати рішення в нестандартних ситуаціях і зберігати спокій.
  11. Чи маєте ви сформовану команду? Так.
  12. Місто, в якому живете: Дюссельдорф.
  13. Посилання на схвалену RP-біографію: тиц

Останнє редагування:

Dominik Lemaer

Biana<3
6 Лис 2024
131
  1. Ваш ігровий NickName: Dominik Lemaer
  2. Чи ознайомлені ви з правилами лідерів?: Так
  3. Чи готові ви отримати покарання, якщо підете з посади раніше терміну?: Так
  4. Чи був у вас досвід на посаді лідера?: Так
  5. Ваше справжнє прізвище та ім'я: Олег
  6. Ваш тег в Telegram: @lemaer762
  7. Ваш логін в Discord: redroyalty7.62
  8. Ваш справжній вік: 20
  9. Які в вас є ідеї для фракції:
  • Проведення регулярних тренувань для агентів із затримань, штурму, переговорів та роботи в команді.
  • Створення системи наставництва, де досвідчені співробітники допомагатимуть новачкам швидше адаптуватися.
  • Активізація роботи під прикриттям та проведення довготривалих розслідувань замість постійних рейдів.
  • Організація спільних спецоперацій з LSPD, SANG та іншими державними структурами.
  • Запровадження системи внутрішніх премій та відзнак за якісну роботу агентів.
  • Регулярні перевірки співробітників на знання законодавства та внутрішніх нормативів.
  • Створення RP-подій: розслідування корупції, боротьба з організованою злочинністю, пошук зниклих осіб, ліквідація злочинних схем.
  • Ведення статистики роботи кожного агента для чесного підвищення та оцінки ефективності.
  • Підтримка дисципліни, професійної атмосфери та поваги між співробітниками.
  • Щомісячна премія "Агент місяця". Обирається не за кількістю затримань, а за найкращу детективну роботу, командну взаємодію та якісний RP.

10. Чому саме ви повинні зайняти посаду лідера?:
  • Маю достатній досвід, відповідально ставлюся до обов'язків та готовий розвивати фракцію.
  • Готовий приділяти багато часу фракції, підтримувати дисципліну та створювати якісний RP.
  • Маю лідерські якості, досвід керування та чітке бачення розвитку FIB.
11. Чи маєте ви сформовану команду? Так, приблизно 20 людей
12. Місто, в якому живете: Київ
13. Посилання на схвалену RP Біографію: https://forum.ukraine-gta5.com.ua/threads/dominik-lemaer-rp-біографія.25003/

Olexij Volkan

Отаман
9 Сер 2025
22
1.Ваш ігровий NickName: Olexij Volkan

2.Чи ознайомлені ви з правилами лідерів?:
Так

3.Чи готові ви отримати покарання, якщо підете з посади раніше терміну?:
Так.

4.Чи був у вас досвід на посаді лідера?:
Так

5.Ваше справжнє прізвище та ім’я:
Олексій Каваців.

6.Ваш тег в Telegram:mad:kavasaki1105

7.Ваш логін в Discord:
oleksii00156

8.Ваш справжній вік:
17років.

9.Які в вас є ідеї для фракції:
хочу підтримати актив в фракції ,

допомогтиє держ структурам боротися з краймом

я хочу зробити справжню рп атмосферу в своїй фракції

кожин день я буду старатись робити все що зможу для фракції

а також буду відстоювати права своїх співробітників

І ще попробувати запросити різних блогурів до організації

10.Чому саме ви повинні зайняти посаду лідера?:
Я маю досвід,знаю правила проекту,

в мене є люди які знаюсь шо робити і які готові мені допомогти в розвитку

А також я вмію добиватися то чого хочу

11.Чи маєте ви сформовану команду?
Так.

12.Місто, в якому живете:
Львів.

13.Посилання на схвалену RP Біографію:
Тема 'РП біографію Olexij Volkan'
https://forum.ukraine-gta5.com.ua/threads/РП-біографію-olexij-volkan.14267/

Останнє редагування:

Viktor King

Козак
9 Гру 2024
11
------------------------------
## 🏛️ ЗАЯВКА НА ПОСАДУ ЛІДЕРА L FIB 🏛️

* Ваш ігровий NickName:

Віктор Кінг

* Чи ознайомлені ви з правилами лідерів?:

Так, повністю ознайомлений та зобов'язуюсь їх дотримуватись.

* Чи готові ви отримати покарання, якщо підете з посади раніше терміну?:

Так, повністю готовий

* Чи був у вас досвід на посаді лідера?:
UGTA 5
Так, був З/Л ARMY U.S

MTA UGTA
01 сервер-

З/Л та Л СБУ Д
З/Л ЗСУ

05 сервер

ЗастГол Лікаря
ЗСУ - Майор

06 сервер

З/Л - Л СБУ Д

07 сервер
Л СБУ К

* Ваше справжнє прізвище та ім'я:

Віктор Кінг

* Ваш тег в Telegram:

Dad010101

* Ваш логін в Discord:

daddy1765

* Ваш справжній вік:
[26]

* Місто, в якому живете:
Одеса

* Посилання на схвалену RP Біографію:
[ТИК]

## 📌 ДОДАТКОВА ІНФОРМАЦІЯ

* Чи маєте ви сформовану команду?:

"Так, маю стару склад гвардію на керівні посади та відділи".

* Чому саме ви повинні зайняти посаду лідера?:

"Я маю великий досвід у силових структурах, чудово розумію специфіку роботи FIB та вмію керувати людьми.
Стресостійкий, комунікабельний, вмію вирішувати конфлікти всередині фракції та ефективно взаємодіяти з іншими держ. структурами.
Готовий підняти рівень РП та активу у фракції".

* Які в вас є ідеї для фракції:

Ідея 1 :
Модернізація відділів (наприклад, покращення роботи CID/NSB, створення нового унікального підрозділу).

Ідея 2 Нова система академії (зробити навчання для новачків швидким, але максимально інформативним).

Ідея 3
РП-активності (проведення регулярних спільних тренувань з LSPD/Army, масштабні рейди, перевірки держ. структур).

Ідея 4
Система мотивації (впровадження щотижневих премій та звання "Кращий агент тижня" за найбільшу активність).

Igor Kolomoisk

Козак
14 Лип 2026
2
Ваш ігровий NickName:
Igor Kolomoisk

Чи ознайомлені ви з правилами лідерів?:
Так, ознайомлений повністю.

Чи готові ви отримати покарання, якщо підете з посади раніше терміну?:
Так. Подаючи заявку, я повністю усвідомлюю відповідальність, яку бере на себе лідер.

Чи був у вас досвід на посаді лідера?:
Безпосередньо лідером ще не був, але маю великий досвід роботи на керівних посадах у державних структурах. За цей час навчився працювати з особовим складом, приймати рішення в складних ситуаціях, контролювати дисципліну та організовувати роботу підрозділів.
Мій досвід:
  • LSPD — Заступник директора;
  • LSPD SWAT — Head SWAT;
  • LSPD Detective Division — Head Detective;
  • FIB — Head ATF.
Кожна із цих посад дала мені розуміння того, як має працювати сильне керівництво та що саме потрібно для розвитку фракції.

Ваше справжнє прізвище та ім'я:
Ігор

Ваш тег в Telegram:
@Crafgi

Ваш логін в Discord:
r_o_o_f

Ваш справжній вік:
25 років.

Які в вас є ідеї для фракції:
Не хочу обіцяти десятки нереальних реформ. Для мене важливіше зробити так, щоб те, що вже є, працювало якісно.
Основні напрямки розвитку:
  • оптимізація автопарку та його використання;
  • оновлення дрес-коду для більш сучасного та впізнаваного вигляду співробітників;
  • підтримання високої дисципліни без упередженого ставлення до особового складу;
  • регулярні тренування, перевірки знань та підвищення рівня RP;
  • активна взаємодія з іншими державними структурами під час спецоперацій, розслідувань та спільних заходів;
  • система мотивації співробітників, щоб люди були зацікавлені не лише у рангах, а й у розвитку самої фракції;
  • допомога новим агентам у адаптації та навчанні.
Моя ціль — зробити FIB організацією, до якої хочеться вступити та в якій хочеться залишатися.

Чому саме ви повинні зайняти посаду лідера?:
Я не вважаю, що посаду має отримати той, хто красиво говорить. Її має отримати той, хто готовий працювати щодня.
За час гри я отримав достатньо досвіду на керівних посадах, щоб розуміти, як працює державний сектор та які помилки найчастіше допускають керівники. Я вмію слухати людей, спокійно вирішувати конфлікти, вимагати дисципліну та при цьому залишатися справедливим.
Для мене лідерство — це не привілеї, а відповідальність. Я готовий витрачати свій час на розвиток фракції, підтримувати онлайн, працювати з особовим складом та показувати результат не словами, а справами.
Вважаю, що саме завдяки досвіду, мотивації та бажанню розвивати FIB я зможу гідно представляти цю посаду.

Чи маєте ви сформовану команду?
Так. Є команда людей, яким довіряю та з якими вже працював раніше. Це досвідчені гравці, які розуміють свої обов'язки та готові допомагати в розвитку фракції.

Місто, в якому живете:
Київ.

Посилання на схвалену RP Біографію:
РП- Біографія

Hank Vade

Revo Femily
12 Гру 2024
8
Ваш ігровий NickName:
Hank Vade
Чи ознайомлені ви з правилами лідерів?:
Так.
Чи готові ви отримати покарання, якщо підете з посади раніше терміну?:Чи був у вас досвід на посаді лідера?:
Звісно.
Ваше справжнє прізвище та ім'я:
Віталій
Ваш тег в Telegram:
@UGVHank
Ваш логін в Discord:
otamanov7777
Ваш справжній вік:
17
Які в вас є ідеї для фракції:
1. Система заохочень — премії, підвищення та нагороди для активних співробітників за результатами тижня.
2. Щотижневі збори — аналіз роботи фракції, обговорення проблем і пропозицій від особового складу.
3. Щомісячна спецоперація — раз на місяць проводити масштабну ГРП з детальним плануванням, розвідкою, переговорами, штурмом і післяопераційним аналізом, щоб залучити максимальну кількість гравців і підвищити рівень RolePlay на сервері.
4. Система інформаторів створити мережу конфіденційних інформаторів серед цивільних і державних працівників. За цінну інформацію вони можуть отримувати винагороду або інші RP-заохочення.
5. Особийтий сайт можливе створення сайту для звітності роботи працівників щотижневу, та рейтинг працівників.
Чому саме ви повинні зайняти посаду лідера?:
Вважаю, що гідний посади лідера FIB, адже є відповідальною, дисциплінованою та цілеспрямованою людиною. Добре знаю правила сервера, стандарти RolePlay і розумію відповідальність, яка покладається на керівника державної організації.

Моя головна мета — створити сильний, згуртований та активний колектив, підтримувати дисципліну, регулярно проводити набори, тренування й спецоперації, а також забезпечувати професійний розвиток кожного співробітника.

Я готовий приділяти достатньо часу розвитку фракції, приймати виважені рішення, справедливо ставитися до особового складу та підтримувати високий рівень RP. Впевнений, що мої організаторські навички, відповідальність і бажання розвивати FIB дозволять мені гідно виконувати обов'язки лідера.

Чи маєте ви сформовану команду?
Нажаль ні, але состав FIB який є чудова команда досввідчиних співробітників, яка буде рада новому лідеру, з якою ми наберемо ще більше співробітників, та вийдемо в топи.
Місто, в якому живете:
Ладижин
Посилання на схвалену RP Біографію:
Біографія

Lirika

State
Головний Куратор
14 Гру 2024
202
результат.png

Схвалені кандидати :

Hank Vade
Igor Kolomoisk
Viktor King
Olexij Volkan
Dominik Lemaer
Ivan Grey

лінійка юг.png

Інформація:

Співбесіда на посаду лідера організації FIB, буде 16.07.2026 о 20:00 за Київським часом.

[по технічним причинам час може бути змінений, вас про це обов'язково буде повідомлено]

Співбесіда проходитиме в офіційному Disсord UKRAINE GTA V.

Всіх прошу знаходитись в каналі "Спілкування 1" за 10 хвилин до початку співбесіди.

Також прошу змінити NickName в Discord по формі [К/L FIB].

Хто переглядає цю тему (Всього: 2, Учасників: 1, Гостей: 1)

Угорі