Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Розглянуто Sleavi li не знання правил

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Boroda Borodach

Шановний гравець
15 Гру 2024
109
Нікнейм адміністратора
Sleavi li
Ваш статичний ID
4095
Звʼязок з Вами
Дс Boroda_1994
Детальний опис скарги/ситуації
Скарга на адміністратора Sleavi Li

Під час виконання роботи інкасатора за нами протягом тривалого часу їздили три автомобілі по місту, супроводжуючи нас від одного банкомата до іншого. Вважаючи такі дії підготовкою до пограбування та можливим порушенням правил, я створив тікет із проханням до адміністрації прослідкувати за ситуацією.

Тікет взяв молодший адміністратор Sleavi Li. У зверненні я прямо попросив адміністратора простежити за гравцями та перевірити їхні дії на відповідність правилам сервера. Проте адміністратор відповів, що це IC-ситуація та що ми повинні самостійно викликати поліцію.

Також адміністратор заявив, що не може допомогти, оскільки, на його думку, гравці нічого не порушують. Однак згідно з правилом:

ППІ 2.2. Очікувати автомобіль Інкасаторів біля місця завантаження або розвантаження — Demorgan 60 хвилин.

На мою думку, тривале переслідування інкасаторського автомобіля від банкомата до банкомата вже є підозрілою поведінкою, яка потребує перевірки з боку адміністрації. Незважаючи на це, адміністратор зробив висновок про відсутність порушень без належного розгляду ситуації та закрив тікет із формулюванням «порушень не виявлено».

Вважаю, що адміністратор недостатньо ознайомлений із правилами пограбування інкасаторів або неправильно їх трактував, через що звернення було розглянуте некоректно.

Прошу керівництво адміністрації перевірити дії адміністратора Sleavi Li, надати оцінку правильності його рішення та розглянути питання щодо компенсації на мій ігровий акаунт у зв’язку з неналежним розглядом звернення.
Посилання на докази
https://youtu.be/5AcwnLS5Vww?si=rauneSA2pQdEkjXw
Яке покарання оскаржуєте
-
-

Katrin

Заступник Головного адміністратора
Заступник головного адміністратора
30 Гру 2024
1,264
Вітаю, шановний гравцю.

Переглянувши ваші докази, хочу зазначити наступне:
Адміністратор не побачив порушення правила 2.2 ППІ та діяв згідно регламенту. Дане правило забороняє саме статичне очікування безпосередньо на місцях завантаження або розвантаження грошей (стояти за кутком, лежати в траві, сидіти за парканом, і очікувати вас). Сам по собі рух за вашим автомобілем вулицями міста не підпадає під дію цього пункту. Якщо ж ви помітили підозрілий супровід у межах міста - викликайте підтримку правоохоронних органів.

Дякуємо за ваше звернення та бажаємо приємної гри.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі