Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Розглянуто Skezz Yami знову порушення в перевірці скарг на крайм + блат своїх / Для Nox

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Denis Dragon

Отаман
19 Чер 2025
346
Нікнейм адміністратора
Skezz Yami
Ваш статичний ID
19686
Звʼязок з Вами
dinis8768
Детальний опис скарги/ситуації
Адміністратор Skezz Yami знову предвзято перевіряє скарги крайм, на прикладі скарга крайм 2622, в якій він повидавав мінімальне покарання своїм любімим краймовцам які почали тулити без IC причини, ну хоть взагалі добре шо видав і не повторилася ситуація що і була зі скаргами крайм 2565 та 2564 що для коректної перевірки скарги мені потрібно звертатися до ЗГА ГА і тратити свій час для заповнення скарги не тільки на його підлеглих, а і на нього.

Так в чому заключається порушення-

по-перше- всьому крайму видали мінімальні покарання, за те шо вони просто так тулять, чи є тоді якийсь кайф від гри якщо крайм їздить всіх тулить, і якщо на них скаргу не откинуть то продовжать так робити, а якщо откинуть скаргу то їм видадуть мінімалку а тобто 120 хв ган бану які вони всі відсидять на титулі фармлячи гроші і далі будуть їздити тулити всіх, така ситуація яку я описую є навіть на прикладі моєї недавньої скарги на гравця 5264- 1 2

по-друге- моєму напарнику видали покарання без причини, а саме за 4.13ЗП хоча чотко видно на моїй відео фіксації що він нічого не говорив

по-третє- мені видали максимальне покарання за PG хоча я за PG отлітав 1 раз і це було 3 з половиною місяці назад в скарзі крайм 2292
я впринципі не спорю з видачою покарання хоча це було доволі оправдано, якщо взяти наприклад ситуацію з реального життя, як людина бандит починає діставати зброю, а поліцейський без зброї стоїть в одному метрі від нього, то впринципі логічно те що поліцейський не буде починати діставати зброю зі спини, а буде реагувати швидко, тобто нападе з голими кулаками на людину яка почала діставати зброю, і попробує забрати в неї зброю. Типу без питань якби я був хотяби в 4 метрах тоді я б не встиг зреагувати, і людина б встигла дістати зброю і вистрілити, але коли він дістає зброю в упор то це доволі рп ситуація, я ж на нього не накинув кайданки хоча стояв в упорі, а його так само підтримав потасовку, і видавати за це максимальне покарання це абсурд, коли крайм отримує менше покарання за те що розтріляли поліцейських.

по-четверте розглянувжи також скарги які були написані на адміністратора Skezz Yami хочу також розглянути відносно недавню скаргу. (посилання) на прикладі, знову краймовець бере розтрілює людину, розтрілює машину це все в гето, а потім бере машину і їде її взривати в заправку, за це адмін видав мінімальне покарання за DM car тобто 15 хв деморгана, але тіп піде собі зробить чай прийде і він вже буде на волі і далі продовжить руїнити людям гру. Далі шо ми бачимо, знову цей адмін після скарги не отримав жодного покарання томущо пані ЗГА не видала йому покарання а просто перерозглянули скаргу, без петань якби це було одноразово але це сестематично адмін не видає або видає мінімалку краймовцям, а ще більше він щадить і блатить марабунту і вагосів тому що він їх куратор

І в загальному питання до ГА та ЗГА-
чому за те що люди які просто так стріляють по поліцейським отримують менше покарання ніж поліцейський який зреагує і нападе на краймовца (який в них вийшов без причини) але з кулаками.
тому що крайм отримав 120 хв ган бану, а я отримав 90 хв деморгану що є набагато більшим покаранням, тому що тут на 90 хв людину відрізають від гімплею, а так то людина на 30 хв більше але просто не може нікого тулити, але далі може весь цей час грати.
тобто взагалі чому таке мале покарання за порушення 5.2.3 ЗП та 5.28 ЗП

тепер звернення до ГА -
чому ваш заступник, майже ніколи не видає покарання адмінісраторам, навіть на тому самому прикладі скарги крайм 2565 2564
де адмін видно що просто в тупу не став видавати покарання гравцям які є в крайм фракції де він куратор. Ну це ж очевидний блат, але ЗГА просто написав що скарга була перерозглянута, і адмін не поніс покарання, і якщо цю скаргу буде розглядати ЗГА я також думаю що максимум що буде це перерозглянуть скаргу і знову адміністрація залишиться без покарань.
тепер те що я замітив на своїх скаргах на адмінінв які розглядала пані ЗГА - у більшості випадках де адміни не вірно видають покарання, де мені один і той самий адмін дає варн без вагомої причини, я чув від ЗГА тільки відповідь що скарга буде перерозглянута а інколи мені видавали компенсацію, бо мені також був гемор назад вернутися в фракцію, але адміни які порушували ніколи не отримували покарань. Але моя недавня скарга на адміна Danil Perets де від нього були явні і грубі порушення із-за яких постраждало багато людей в основному прокурор працівник FIB та я. Адмін все ж таки поніс покарання але тільки дисциплінарне. Мені чесно вже дуже цікаво стало яким має бути порушення адміністратора щоб пані ЗГА видала хотяби догану адміністратору.
Посилання на докази
https://www.youtube.com
Яке покарання оскаржуєте
деморган 90
ПОСИЛАННЯ НА ДОКАЗИ ВСТАВИВ В КЛЮЧОВІ СЛОВА

Останнє редагування:

Katrin

Заступник Головного адміністратора
Заступник головного адміністратора
30 Гру 2024
1,202
Вітаю, шановний гравцю.

Переглянувши ваші докази, хочу зазначити наступне:
Адміністратор вже отримав за це дисциплінарне покарання. Щодо того, що ви написали за мої відповіді, ви не знаєте що передбачене адміністратору за кожну скаргу, ви не можете говорити що нічого не получив за будь-яку з них. Кожен адміністратор несе за собою відповідальність за видачу покарань, за розгляд скарги, тому і несе покарання, якщо щось було видано не так. Щодо правил 5.2.3 ЗП та 5.28 ЗП переглянемо це. По вашому покаранню, то видано вірно, виходять двоє озброєних людей, ви кидаєтесь на них кулаками, що і є PG.

Дякуємо за ваше звернення та бажаємо приємної гри.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі