- 5 Тра 2025
- 32
- Нікнейм адміністратора
- Sirota Net
- Ваш статичний ID
- 16731
- Звʼязок з Вами
- dc @seksqq
- Детальний опис скарги/ситуації
- я йду з другом після дропу йду скучно беру повертаю на міст лечу як на трамплін потім призимляюсь і йду далі мене відкидує адміністратор сірота нет за нрд хотя я не розумію де там могло находитись нрд я взяв написав тікет де було нрд скоєно мною я написав що я ж їхав по дорозі я не брехав адміністрації так як на відкаті видно що я в останні 10-20 секунд їхав по дорозі я йому це написав стою чекаю відповідь щоб він сказав де я порушив в якій точці карти щоб я згадав то місце і згадав як я там їхав чи було нрд він не дав відповідь дає мені покарання 3.6 З.П. Забороняється образи, спроби дискредитації, введення в оману(обман) та неповага до адміністрації проєкту. | На перший раз Mute 60-120 хвилин, далі Ban 3-30 днів / HardBan 3-30 / Permban на мою думку там образ не було дискредитації теж не було введення в оману там теж не було можливо адміністратор не так зрозумів моїх слів і взяв мені видав на перший раз як я порушив це правило видав 3 дня бану але є момент було видавалось мені вже це покарання але це як на мою думку вже була якась неприязнь до мене так як була ситуація я заліз своєю тачкою між фуру і битону плиту і не знати як тачка заліза в текстуру і поламалась адмінша витянула тачку з той точки і всьо сказали одним словом гуляй не буде ремати тіпа я стою далі на тому ж місті тікет закрився і бачу кент біжить а я на той момент був в вагосах в каптах біг каптьор і я йому кажу шл*ха і через секунд +-10 побіг до нього і вбив і написав ще один тікет прийняв сірота не читай не слухає що я кажу каже ти її оскнув і закриває тікет я писав що то не її було але толку не було мені було лінь писати жб на нього і щей так як він для мене був норм адміном я забив на це а зара моя думка змінилась видав покарання не знати за що питаю його де було то порушення він ігнорить і дає 3 дня бану прошу зняти або зменшити покарання так як адміністатор повів себе некомпетентно і з неприязню до мене відносився хотя я нічого не скоїв щоб він мене ненавидів і хотілося б щоб видали покарання адміністратору так як адмінстрація має поводитись компетентно
- Посилання на докази
- [LIST=1]_[*][URL]https://youtu.be/uOhFRC5RCiQ[/URL]_[/LIST]
- Яке покарання оскаржуєте
- nrd 13:30 24.02.26, 3.6 З.П. 13:33 24.02.26
- Нікнейм адміністратора: Sirota Net
- Особистий нікнейм / статичне ід: Nabuhaniy Washngton 16731
- Контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності (Telegram, Discord): dc @seksqq
- Суть скарги: я йду з другом після дропу йду скучно беру повертаю на міст лечу як на трамплін потім призимляюсь і йду далі мене відкидує адміністратор сірота нет за нрд хотя я не розумію де там могло находитись нрд я взяв написав тікет де було нрд скоєно мною я написав що я ж їхав по дорозі я не брехав адміністрації так як на відкаті видно що я в останні 10-20 секунд їхав по дорозі я йому це написав стою чекаю відповідь щоб він сказав де я порушив в якій точці карти щоб я згадав то місце і згадав як я там їхав чи було нрд він не дав відповідь дає мені покарання 3.6 З.П. Забороняється образи, спроби дискредитації, введення в оману(обман) та неповага до адміністрації проєкту. | На перший раз Mute 60-120 хвилин, далі Ban 3-30 днів / HardBan 3-30 / Permban на мою думку там образ не було дискредитації теж не було введення в оману там теж не було можливо адміністратор не так зрозумів моїх слів і взяв мені видав на перший раз як я порушив це правило видав 3 дня бану але є момент було видавалось мені вже це покарання але це як на мою думку вже була якась неприязнь до мене так як була ситуація я заліз своєю тачкою між фуру і битону плиту і не знати як тачка заліза в текстуру і поламалась адмінша витянула тачку з той точки і всьо сказали одним словом гуляй не буде ремати тіпа я стою далі на тому ж місті тікет закрився і бачу кент біжить а я на той момент був в вагосах в каптах біг каптьор і я йому кажу шл*ха і через секунд +-10 побіг до нього і вбив і написав ще один тікет прийняв сірота не читай не слухає що я кажу каже ти її оскнув і закриває тікет я писав що то не її було але толку не було мені було лінь писати жб на нього і щей так як він для мене був норм адміном я забив на це а зара моя думка змінилась видав покарання не знати за що питаю його де було то порушення він ігнорить і дає 3 дня бану прошу зняти або зменшити покарання так як адміністатор повів себе некомпетентно і з неприязню до мене відносився хотя я нічого не скоїв щоб він мене ненавидів і хотілося б щоб видали покарання адміністратору так як адмінстрація має поводитись компетентно
- Доказ видачі покарання (скріншот/відео/посилання): https://youtu.be/uOhFRC5RCiQ
- Дата видачі покарання: nrd 13:30 24.02.26, 3.6 З.П. 13:33 24.02.26