Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Розглянуто Sergo Buffalo/не компетентний розгляд скарги

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Ivan Mosk

Козак
19 Гру 2024
46
  1. Нікнейм адміністратора:Sergo Buffalo
  2. Особистий нікнейм / статичне ід: Hauun Martinez /2006
  3. Суть скарги: Sergo Buffalo видав варн за втечу від рп. фрапс обрізаний.звуку немає. проте варн в мене є.
    фрапс обрізаний + гравець який подав жалобу відкрив вогонь . Тому виникає питання за що варн та як даний адміністратор виявий що був рп процес ??? я викликав данного адміністратора та почав задавати питання та отримав мут. тому моє прохання знати вар який я отримав через не компетентність адміністратора. ось відео за яке я отримав варн https://youtu.be/GSYtlu2On9g
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):-
  5. Дата видачі покарання:10.01.2025

Вкладення

• 1736515640365.png
    1736515640365.png
    1.2 Mб · Перегляди: 81
Останнє редагування:

Buffalo

Активний гравець
14 Жов 2024
2,415
Вітаю,шановний гравець.

Стосовно варну:

На підставі відеоматеріалу, наданого для розгляду скарги, було встановлено факт порушення правил сервера Ukraine GTA
5.10. Втеча від RP
Згідно з правилами, втеча через воду у зазначених обставинах класифікується як порушення правил, що стосується механіки Role Play-процесу. На відео чітко видно, як ви залишаєте ситуацію, уникаючи взаємодії з працівником державної структури. Відповідно до цього, я виніс рішення щодо застосування варну.

Розумію, що це рішення могло викликати ваше незадоволення, проте хочу наголосити, що воно ґрунтується виключно на фактах, наданих у відео.

Чому саме було видане дане покарання,незважаючи на те що там не було звуку?
Тому що це порушення вважається серйозним, адже воно безпосередньо стосується РП-складової, яка є основою нашого серверу. На жаль, у відео чітко видно, що ситуація була залишена без дотримання принципів РП. Я врахував всі можливі обставини, але надані докази є вагомими для ухвалення рішення про застосування варну.

Стосовно муту:

Мут було видано після вашої комунікації з адміністрацією. Згідно з пунктом 3.15 правил Ukraine GTA 5, заборонено обговорювати чи критикувати дії адміністрації у некоректній формі. Докази даного порушення я надам ЗГА,ГА.

Очікуйте відповіді від ЗГА,ГА.

Azazello

Син Самурая
Активний гравець
9 Жов 2024
2,298
Вітаю. Погоджусь з аргументацією, котру надав адміністатор вище. Покарання видано правомірно.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі