Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Відмовлено RP | Petrovich Hess

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Petrovich Hunter

Козак
23 Гру 2024
18
Ім’я: Petrovich Hess
Вік: 23 роки
Громадянство: Україна
Професія: Поліцейський
Характер: Справедливий, чесний, цілеспрямований

Біографія:

Я, Petrovich Hess, народився та виріс в Україні, у місті, де з дитинства зрозумів, що найголовніше в житті – це справедливість та порядок. Мій батько був військовим, а мати – вчителькою, і вони виховували мене в дусі честі, відповідальності та поваги до закону.

Ще змалку я цікавився роботою правоохоронців, захоплювався їхньою мужністю та принциповістю. Тому після закінчення школи вирішив вступити до поліцейської академії. Навчання було нелегким, але я доклав максимум зусиль, аби стати гідним носієм поліцейського жетона. Завдяки дисципліні, рішучості та прагненню захищати людей, я успішно закінчив академію.

Після випуску переді мною відкрився світ можливостей, і я прийняв рішення переїхати в штат San Andreas, щоб продовжити свій шлях у правоохоронних органах. Нове місто, нові виклики – але мета залишалася незмінною: служити закону та захищати громадян.

З перших днів у поліції San Andreas я зрозумів, що тут ситуація складніша, ніж удома. Злочинність, корупція, безлад – все це вимагало негайних дій. Проте я не з тих, хто відступає. Я став частиною команди професіоналів, які так само, як і я, борються за справедливість.

Я – людина принципів. Закон один для всіх, і я ніколи не роблю винятків. Я проти корупції та беззаконня, і кожен, хто порушує правила, повинен відповідати за свої дії.

Маю багато знайомих, адже вмію знаходити спільну мову з різними людьми. Проте не терплю брехню, зраду та підлість. Завжди готовий допомогти тим, хто цього потребує, але якщо хтось порушує закон – він обов’язково нестиме за це відповідальність.

Попри серйозність моєї роботи, я вмію знаходити час для відпочинку. У вільний час займаюся спортом, спілкуюся з друзями, вивчаю нові методи криміналістики, щоб бути на крок попереду злочинців.

Я впевнений: доки є ті, хто готовий стояти на захисті закону, у людей буде шанс жити у безпеці. І я – один із тих, хто цей шанс створює.

5 Гру 2024
118
Вітаю!

Переглянув вашу біографію та, на жаль, виношу вердикт:
🚫 Невідповідність Правилам Role Play біографій а саме:

📌 п. 1. Біографія має сягати обсягу не менше 4500 символів (без пропусків).
📌 п. 2. Біографія має бути якісно структурована, гарно оформлена та не мати велику кількість граматичних помилок.
📌 п. 4. Біографія повинна мати відокремлені чіткі підзаголовки до кожної частини.

Надається 24 години на виправлення. Після цього біографія буде розглянута повторно.

На доопрацюванні!

Ім'я та прізвище:
- Повне ім'я вашого персонажа, включаючи прізвище. Дата народження та вік (IC).

Стать:
- Визначте стать персонажа.

Фотографія:
- Додайте особисту фотографію персонажа.
Примітка: Фото повинно бути без HUD'а сервера, з чітким зображенням обличчя та одягу.

Національність:
- Вкажіть національність вашого персонажа.

Сімейний статус:
- Інформація про батьків і сімейні зв'язки персонажа.

Рівень освіти:
- Визначте, чи має персонаж вищу, середню освіту або зовсім не навчався.

Зовнішній вигляд:
- Опис фізичних характеристик, таких як статура, татуювання, шрами та інші помітні риси.

Дитинство:
- Розкажіть про місце народження та важливі моменти з дитинства, що вплинули на персонажа.

Юність:
- Опис навчання, друзів, романтичних відносин та інших значущих подій в підлітковому віці.

Доросле життя:
- Які перші кроки робив ваш персонаж у дорослому житті? Досвід роботи або навчання в університеті.

Сучасний етап життя:
- Що відбувається у житті персонажа на даний момент? Які його заняття та плани?

Мрії та цілі:
- Які мрії та амбіції має ваш персонаж? Чого він прагне досягти в майбутньому?

Висновки:
- Короткий підсумок біографії. Які переваги ви бажаєте отримати у своїй біографії? (Спираючись на історію персонажа).

5 Гру 2024
118
Вітаю!

Опираючись на Правила Role Play біографій, а саме:

📌 п. 7. У разі прохання слідкуючого адміністратора внести корегування в біографію, у гравця є 24 години. Якщо прохання не дотримано – біографія відхиляється.

⛔ Час на виправлення минув. Біографія відхилена!

Написання повторної можливе лише через 24 години з моменту відхилення.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі