Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Відмовлено RP біографія | сімʼї NORD VIKINGS

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Kaxa Nord

Козак
15 Січ 2025
16
Назва сім'ї: Nord_Vikings

Рік заснування: 1066

Національності сім'ї: Норвезька родина

Сфера діяльності: Виготовлення наркотиків, пограбування, викрадення людей продаж зброї на чорного ринку.

Голова сім'ї: Kaxa_Nord (позивний Kaxa)

Керівний склад: Mob_Nord

Історія сім'ї

У серці північних морів і величних фьордів існувала сім'я Nord, яка славилася своєю відвагою і сміливістю серед вікінгів. Представники цієї сім'ї були вправними моряками та воїнами, завойовниками та ремісниками.

Голова сім'ї, відомий як Kaxa_Nord , був визнаним вождем своєї доби. Він велів величному дракару, який пронісся по хвилях великих океанів і рік поряд із містами та селами, прагнучи слави та багатства.

Одного разу, під час експедиції до далекого заходу, сім'я Nord виявила дивовижний острів, де розташований старовинний храм, де спочивали стародавні вікінги. Серед руїн вони знайшли загадковий артефакт, який вказував на те, що їх предки мали зв'язок з богами.

З цього моменту сім'я Nord почала шукати своє місце в історії і стала відомою як не лише відважні вікінги, але й обранці богів. Вони вирушили в подорожі, щоб відкрити та завоювати нові землі, вирішуючи загадки давніх предків та розшифровуючи таємничі письмена.

Сім'я Nord стала легендарною, завойовуючи серця своїх супротивників і заробляючи повагу від інших вікінгів. Їх ім'я стало символом сміливості, відваги і відданості своїм корінням.

Історія голів сім'ї

Kaxa _Nord, відомий своєю відвагою та мудрістю, був гідним спадкоємцем славної сім'ї Nord. Його пригодницький дух і сильний лідерський характер зробили його відомим в широких колах вікінгів.

У своїй молодості Kaxa вирушив у великий похід на південні землі, де відкрив величезний скарб, прихований загадковими обітницями віддалених країн. Заробивши собі популярність, Kaxa повернувся до свого клану з новими багатствами та славою.

Веселячи усю свою сім'ю та товаришів розповідями про захопливі пригоди та величезні скарби, які він здобув. Його розповіді розгорталиться як вікінгські саги, заворожуючи слухачів і роблячи його легендарною постаттю серед своїх співвітчизників.

Kaxa виріс на тлі величних гор та могутніх фьордів, навчаючись бути не лише сміливим воїном, але й мудрим лідером. Він приділяв час розвитку стратегічного мислення та вивчав древні традиції свого народу, переймаючи від старших важливі навички керівництва.

Після успішного походу на південні землі, Kaxa вирішив покращити життя свого клану та сусідніх племен. Він розпочав будівництво міцного оборонного укріплення, яке стало символом безпеки та єдності в цих небезпечних часах.

Kaxa_Nord став не тільки героєм вікінгських легенд, але й визнаним лідером, який взяв на себе важливу місію захисту свого народу та сприяння його процвітанню.

Керівний склад

Mob_Nord , молодший брат, був рівнею йому за відвагою та вмінням управляти. Він був відомим своєю силовою грацією та непохитною вірністю своїй родині. Разом з братом вони стали справжнім символом сімейного союзу вікінгів.

У певний момент їхнього життя, сім'я Kaxa та Mob стикнулись з таємничим пророцтвом, яке передбачало їхню важливу роль у збереженні рідної землі. Це привело їх до нових викликів і пригод, включаючи зустрічі з ворожими кланами, розгадування загадкових символів і прагнення зберегти спадок своїх предків.

По мірі того як Kaxa і Mob керували своєю родиною через труднощі та перемоги, їхня історія стала легендарною серед вікінгів, і їхні імена зберігалися в пам'яті нащадків як приклад відваги, сімейної єдності та вірності корінням.

Переїзд до штату “GTA 5 UKRAINE”

Kaxa та Mob вирішили залишити свої вікінгські корені та спробувати щастя у новому світі – штаті " GTA 5 UKRAINE ". Цей штат славився своєю багатою історією, великими просторами та сучасним способом життя.

Перед від'їздом сім'я Nord вивчила місцеві звичаї та традиції, готуючись до нового етапу життя. Вони вирушили в подорож через великі равліни та пустелі, мріючи про новий початок.

Прибувши в " GTA 5 UKRAINE ", вони обрали мальовниче місто, оточене зеленими гірськими лісами. Але переїхавши до штату " GTA 5 UKRAINE " вони не забули своє минуле, яке залишилось у них в крові, вони хотіли слави і багацтва, а тому продовжили займатись кримінальними діями але вже з технологіями нової епохи. Kaxa відкрив свою власну ковальню для прикриття своїх кримінальних дій. Mob розпочав роботу у власному ательє, де створював унікальний одяг, поєднуючи вікінгські мотиви з сучасним стилем, а також для відмивання коштів які були добуті незаконним шляхом.

Сім'я Nord швидко вписалася в новий спосіб життя, ставши активними членами місцевої громади. Вони долучилися до місцевих фестивалів та подій, де ділилися своєю культурою та традиціями вікінгів.

Вони продовжували удосконалювати своє вміння уже новою зброєю у найкращих сирійніх вбивць.

Сім'я Nord швидко завоювала вплив та авторитет у своєму новому домі. Незважаючи на їхню кримінальну діяльність, вони стали важливою частиною місцевої громади. Вони долучилися до благодійних ініціатив, поставляючи м’ясо та свіжу рибу для місцевих потреб, намагаючись врегулювати свою діяльність та покращити сприйняття свого імені у громадськості.

Їхні вправності з новими технологіями та кримінальні обдаровання стали поєднанням вікінгського спадку та сучасної винахідливості, дозволяючи їм не лише виживати в новому середовищі, а й успішно процвітати, залишаючись вірними своїм кореням.

Висновки:

1. Дозволити відхилення від правила PG (1vs3) при 100% бронежилеті.

2. Дозволити блат в крайм фракціях 4+ без зміни прізвища.

3. Можливість працювати в гос-структурах та підвищуватись згідно з системою підвищення.

Останнє редагування:

Sem Rikler

КТП
Керівник тех.підтримки
9 Жов 2024
482
Вітаю!

Біографія схвалена, вона відповідає всім вимогам.

Azazello

Син Самурая
Активний гравець
9 Жов 2024
2,298
Біографія відхилена. Адміністратор знятий з посади відповідального за розділ.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі