Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Розглянуто Oleksii Bezsonov Оскарження рішення адміністратора щодо розгляду порушення правил

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Aleksander K

Новий гравець
19 Жов 2025
5
  1. Нікнейм адміністратора: Oleksii Bezsonov
  2. Особистий нікнейм / статичне ід: Aleksander Kronya 27761
  3. Контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності (Telegram, Discord): #1421887962462818304
  4. Суть скарги:
  5. Доброго дня.
    Хочу висловити своє обурення рішенням адміністратора, який скасував порушення, зафіксоване мною на відео, посилаючись на те, що на записі не чути мій мікрофон і я нібито міг провокувати іншу сторону.

По-перше, порушення правил та провокація — це абсолютно різні поняття, які розглядаються окремо. Якщо адміністрація вважає, що мала місце провокація, обов’язок довести це лежить на другій стороні, а не на мені. Для цього існує форум, де кожен має можливість надати власні докази.

По-друге, у правилах немає жодного пункту, який зобов’язує гравця зберігати повний відеозапис на пів години або більше. Достатньо фіксації самого моменту порушення, що я і надав.

По-третє, адміністратор, який виніс скасування, фактично перевищив свої повноваження, спираючись не на докази, а на припущення. Такий підхід підриває довіру до адміністрації та створює враження упередженості.

Вимагаю переглянути дану ситуацію, провести перевірку дій адміністратора та надати обґрунтовану відповідь відповідно до правил проекту. Якщо адміністратор не розрізняє суть порушення і провокацію — йому варто перечитати правила сайту або пройти повторний інструктаж.
  6. Доказ видачі покарання (скріншот/відео/посилання): TIme code 4:12 https://forum.ukraine-gta5.com.ua/threads/№4271-ДМ.12498/#post-40262 , https://forum.ukraine-gta5.com.ua/threads/№4270-dm-nonrp.12495/#post-40261
  7. Дата видачі покарання: скарга 19.10.2025 вiдмова тим же часом.

Останнє редагування:

Aleksander K

Новий гравець
19 Жов 2025
5
а ще у той час в мене був мут. (можно подивитись на значок муту на записi.
як я мiг провокувати з мутом у зеленiй зонi ?
1761031353352.png

Azazello

Син Самурая
Активний гравець
9 Жов 2024
2,298
Вітаю. Після повторної перевірки, скаргу розглянуто вірно. Порушень з боку адміністратора немає.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі