Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

skibidi toilet

Шановний гравець
19 Кві 2025
304
  1. Нікнейм адміністратора:
  2. Octavian Augustus

3. Особистий нікнейм / статичне ід: 15865
  4. Контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності (Telegram, Discord): 24354435
  5. Суть скарги:

гравець 14815 підійшов до мене на авторинку, сів в мій тайкан що є електричною машиною, запустив автопілот типу крутий угонщік, що є багоюзом і крайм в гз. мій персонаж у якого на очах вкрадають машину, звісно має легітимне право ображати крадія, то ж це образи не гравця а образа персонажа.
    але адміністратор по відкату в 15 секунд видає покарання за образу гравця, навіть не вникаючи в ситуацію, що там за рп момент, чи були провокації і тд.

до того ж я в коментарях залила спростування, повний відкат ситуації, але адміністратор видалив мій коментар і розглянув скаргу.

1.10. Використовувати вразливості системи та баги - заборонено. | WARN / Ban 3-30 днів / HardBan 3-30 днів / Permban.

6. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):

спростування https://youtu.be/kgX2lbetFFI
    скарга https://forum.ukraine-gta5.com.ua/threads/№3687-ОСК.10902/

7. Дата видачі покарання: 12.00 09.09.2025

Azazello

Син Самурая
Активний гравець
9 Жов 2024
2,298
Вітаю. Ваше звернення розгляне головний адміністратор та надасть відповідь у найближчий зручний для нього час.

Noxx

Головний адміністратор
Головний адміністратор
9 Жов 2024
2,023
Вітаю!
У вашій ситуації все, що ви описали, дійсно має місце бути, спочатку навіть було бажання передати скаргу на повторний розгляд, але під час розмови з гравцем ви обговорювали такі моменти, як «Багоюз», «Як адміністратор розцінить ці дії», «Як адміністратор розцінить образу», через це розмова вже була в ООС, а не в ІС, відповідно ви ображали не персонажа а гравця особисто, адже образа йшла вже напряму в його сторону, тому адміністратор розглянув скаргу правильно і з його боку порушень не було.

Відмовлено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі