Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Розглянуто Octavian Augustus // Не згідний з рішенням Адміністратора

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Blaze Morris

Шановний гравець
11 Гру 2024
58
  1. Нікнейм адміністратора: Octavian Augustus
  2. Особистий нікнейм / статичне ід: Blaze Marcello #10201
  3. Контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності (Telegram, Discord): _nice_boy_
  4. Суть скарги: Не згідний з рішенням даного адміністратора. Перше, з чим не згідний — це чому мені було видано покарання у вигляді варну? Від мене було тільки одне порушення за останній тиждень. Даний адміністратор видає варн "з урахуванням неодноразових порушень". Друге, з чим я не згідний — це з тим, чому даний адміністратор не переніс скаргу у відповідний розділ та не передав її на розгляд адміністратору, який відповідає за кримінальні організації? Пояснюю ситуацію, чому я скоїв це порушення: гравець, який створив скаргу, до цього приїжджав на СТО №1 та дбашив мене, після чого надягнув на мене стяжки та поїхав. Як вже видно на відео, яке даний гравець надав у скарзі на мене, я був у стяжках. На жаль, з моєї сторони відеодоказ не записався з технічних причин. Прохання розібратися в ситуації та зняти покарання у вигляді варну й перевидати на деморган! Надіюсь на ваше розуміння! Заздалегідь дякую!
  5. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): тик
  6. Дата видачі покарання: 07.08.2025

Azazello

Син Самурая
Активний гравець
9 Жов 2024
2,298
Вітаю. Покарання видане згідно регламенту.
Перевірив по логам, гравець 18594 отримає покарання за зловживання функціоналом крайм організацій.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі