Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Розглянуто Octavian Augustus | Не згідний з призначенням Joe Marcello на посаду Генерала U.S ARMY | Для ГА/ЗГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Kael Balford

Шановний гравець
14 Кві 2025
45
  1. Нікнейм адміністратора: Octavian Augustus
  2. Особистий нікнейм / статичне ід: 2355
  3. Контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності (Telegram, Discord): Foyodi
  4. Суть скарги:

Я Незгоден з рішенням Cur.ARMY На призначення Joe Marcello на посаду Генерала U.S ARMY.

Так як куратор який обзванював трьох кандидатів на посаду U.S ARMY Joe Marcello був самим довгим його перекинули в 21:03 в обзвон потім аж до 21:35-21:40. потім Його не перекинули в Результати так як мені сказав мій Друг що він зайшов в войс ниже під кінець обзвону.

Потім проходив обзвон так як після нього пішов я на обзвоні небуло принципі нічого тяжкого та и спросили пару питань з Знання Шо таке то тото
    Небуло притягнуто ні рп складова [РП Терміни та щось по такого] Обзвонили мене за 10-15 хв судячи з Joe Marcello який проходив понад 30-35 хв це прям дуже мало склалось догадки що його витаскували перезаписуючи фрапс обзвону хотя це блат однозначний

Також я сумніви на Колинього ТВО U.S ARMY Minato Shelby: Його розмова була що покине 50 людей та я влюбом случае не встану на посаду Генерала U.S ARMY Потім начав сміятися топто на факті цього склалась думка що це був блат на посаду

Також я вже походив такий обзвон він Даного куратора на Посаду U.S ARMY Також мене не взяли так я небув ознайомлений з Правилами цього серверу так як був неділь 1-2 в активному онлайні
  5. Докази: Тиць

6. Дата подачі оскарження : 29.05.25

Останнє редагування:

Azazello

Син Самурая
Активний гравець
9 Жов 2024
2,298
Вітаю. Матеріали проведення обзвону були переглянуті мною. Рішення про призначення обґрунтоване та перерозгляду на цьому терміні не підлягає.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі