- 14 Кві 2025
- 45
- Нікнейм адміністратора: Octavian Augustus
- Особистий нікнейм / статичне ід: 2355
- Контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності (Telegram, Discord): Foyodi
- Суть скарги:
Я Незгоден з рішенням Cur.ARMY На призначення Joe Marcello на посаду Генерала U.S ARMY.
Так як куратор який обзванював трьох кандидатів на посаду U.S ARMY Joe Marcello був самим довгим його перекинули в 21:03 в обзвон потім аж до 21:35-21:40. потім Його не перекинули в Результати так як мені сказав мій Друг що він зайшов в войс ниже під кінець обзвону.
Потім проходив обзвон так як після нього пішов я на обзвоні небуло принципі нічого тяжкого та и спросили пару питань з Знання Шо таке то тото
Небуло притягнуто ні рп складова [РП Терміни та щось по такого] Обзвонили мене за 10-15 хв судячи з Joe Marcello який проходив понад 30-35 хв це прям дуже мало склалось догадки що його витаскували перезаписуючи фрапс обзвону хотя це блат однозначний
Також я сумніви на Колинього ТВО U.S ARMY Minato Shelby: Його розмова була що покине 50 людей та я влюбом случае не встану на посаду Генерала U.S ARMY Потім начав сміятися топто на факті цього склалась думка що це був блат на посаду
Також я вже походив такий обзвон він Даного куратора на Посаду U.S ARMY Також мене не взяли так я небув ознайомлений з Правилами цього серверу так як був неділь 1-2 в активному онлайні - Докази: Тиць
6. Дата подачі оскарження : 29.05.25
Останнє редагування: