Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Розглянуто Obama Steel | Скарга на неоф організації №2236 Порушення правил пограбувать, + DM in GZ, DMcar.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Dionis Stoun

Шановний гравець
5 Лис 2025
49
Нікнейм адміністратора
Obama Steel
Ваш статичний ID
Звʼязок з Вами
Діскорд: korifan4ik
Детальний опис скарги/ситуації
Я їхав до деморгану за другом з сімʼї, на трасі М2 мене підрізає гелік, потім не чітко і тихо говорять зупиняємось це пограбування, я не розчувши продовжую рух, потім по мені відкривають вогонь не давши 2 вимогу на зупинку, і біля деморгану вбивають. Адміністратор Obama Steel видав мені покарання за PG, якщо я не навіть не стріляв і не виходив з авто, потім ще за NRD, хоча на відеозаписі не має порушення яке можна б було враховувати як NRD, потім ще порушення правила 1.7 ЗП , хоча я не розчув що мені сказали з авто, люди які хотіли пограбувати, і не давши подальших вимог, чи погрозу життю відкрили вогонь по авто, і в подальшому вбили мене в зеленій зоні.
Посилання на докази
https://forum.ukraine-gta5.com.ua/threads/%E2%84%962236-%D0%9F%D0%BE%D1%80%D1%83%D1%88%D0%B5%D0%BD%D0%BD%D1%8F-%D0%BF%D1%80%D0%B0%D0%B2%D0%B8%D0%BB-%D0%BF%D0%BE%D0%B3%D1%80%D0%B0%D0%B1%D1%83%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D1%8C-dm-dmcar.20202/
Яке покарання оскаржуєте
NRD, PG, 1.7 ПП.
Покарання: -15 лідерських балів.
_____

Katrin

Заступник Головного адміністратора
Заступник головного адміністратора
30 Гру 2024
958
Вітаю, шановний гравцю.

Переглянувши ваші докази, хочу зазначити наступне:

Щодо
1.7 правил пограбувань згідна з адміністратором, на відкаті було чути що вони говорили зупинятись, щодо інших ні, - бали будуть, але в меншій кількості.

Дякуємо за ваше звернення та бажаємо приємної гри.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі