- 21 Гру 2024
- 21
- Нікнейм адміністратора
- Вся Адміністрація
- Ваш статичний ID
- Звʼязок з Вами
- nnaassttkk5837
- Детальний опис скарги/ситуації
- Після завершення RP-стрілки на сервері з боку протилежної сторони було організовано масове побиття персонажа жіночої статі, а саме МЕНЕ.
У даній ситуації брало участь приблизно 40 гравців з їхнього боку, це все відбувалось до 30 хвилин, після чого мене посадили до деморгану.
Усі зазначені гравці масово та безперервно спамили RP-дію типу ''вдарив по обличчю ляпасом'', здійснюючи фізичне насильство над одним персонажем жіночої статті (мене) .
Прошу звернути увагу на наступні порушення правил RP-сервера:
Побиття відбувалося виключно з їхнього боку, без можливості адекватної RP-реакції з мого боку.
Одна й та сама RP-дія спамилася десятками гравців підряд, без логічного розвитку RP-сцени, діалогів чи RP-мотивації. Анімація удару автоматично застосовувалася через відомий баг сервера, яким гравці свідомо користувалися, що є abuse механік сервера.
Масова чисельна перевага (близько 40 осіб проти одного персонажа) є проявом Mass PowerGaming. Масове побиття персонажа жіночої статі без обґрунтованої RP-причини підпадає під NonRP та аморальну поведінку.
Незважаючи на те, що ситуація була масовою, тривалою та очевидною, і в цей момент адміністрація перебувала на місці, жодної реакції з боку адміністрації не було: порушення не були припинені, гравці з їхнього боку не отримали покарання, RP-сцена не була зупинена або врегульована адміністративно.
Вважаю дану ситуацію бездіяльністю адміністрації, оскільки грубі порушення правил сервера були проігноровані, що призвело до подальшого порушення RP-атмосфери та моральними ціностями людини в цілому.
Прошу: Надати оцінку діям гравців з їхнього боку, які брали участь у масовому побитті.
Розглянути бездіяльність адміністраторів, що перебували на місці під час інциденту.
Надати офіційну відповідь відповідно до правил сервера.
- Посилання на докази
- [URL='https://youtu.be/EW2ngrjrp40']з чого все почалось!!![/URL]_[URL='https://youtu.be/Fo2L_u-mn20']реагуйте[/URL]
- Яке покарання оскаржуєте
- покарання гравцям не видано!!!
-