Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Розглянуто Nox не справляється з адмініструванням сервера

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

skibidi toilet

Шановний гравець
19 Кві 2025
304
  1. Нікнейм адміністратора: Нокс
  2. Особистий нікнейм / статичне ід: 17275
  3. Контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності (Telegram, Discord): 43554_89509
  4. Суть скарги:

Судячи з розгляду скарг, состав адміністрації не лише не розуміє основних принципів побудови рп атмосфери на сервері, але й не бачить проблеми і покладається на ріст і утримання онлайну методами Х2 та робот для фарму як інкаси далекобії рибалка і тд.

Куратор держ фракцій каже що в грі (IC) документ можно просто видалити, якщо на форумі (OOC) на гравця залили скаргу. Що??? Ще враховуйте, що скарга на форумі і судовий позови опубліковані на різні події, одна була в діскорді, а інша в войс в грі.

1748854490531.png

Головний адмін замість того щоб видати покарання за такий неадекватний розгляд скарги пише:

1748854637903.png

Тобто підтверджує що береться до уваги людський фактор. А в чому проблема видати справедливе покарання а потім по апеляції скоротити його як ви постійно робите? Чому треба по справедливій скарзі не видавати покарання, шукаючі якісь неадекватні виправдання по типу "подвійне покарання" а потім казати що це було попередження? Тобто попереджувач у ций ситуації це я, людина що потерпіла через порушення інших і не отримала жодної компенсації? А чому замість того щоб отримувати задоволення від гри я маю "попереджувати" гравців що порушують правила? Я ж не адмін. Може тоді мені будемо платити донати якщо я займаюсь фіксацією порушеннь замість вас?

Далі, ситуація з лікарем з ЄМС: гравець-лікар на ситуацію в грі реагує так наче я спалила його хату в житті, починає писати в ООС чат погрози, тобто переносить спір з гри в реальне життя, додатково переносячи конфлікт в діскорд фракції, що ще раз доказує що людина в неадекватному стані і не розуміє що гра це не = життя. На мою скаргу на цю ситуацію, що людина пише мені погрози і так само згадує рідних в діскорді фракції, за що передбачається бан він 5 днів, куратор держ фр пише:

1748855631754.png

Тобто не просто не видає гідного покарання за очевидно неадекватну поведінку від гравця, а ще іншими словами каже "сама винна", видаючи мені покрання за приниження, якого об'єктивно не було і це можно побачити подивившись докази по скарзі. https://forum.ukraine-gta5.com.ua/index.php?threads/262-4-6-та-4-7.6310/#post-22353

В результаті гравець відчуває себе правим і буде далі робити те саме - переносити образи з гри в ріал лайф і навпаки. Тобто адміністрація спонукає гравців до подальших порушень.

Так само головний адміністратор виправдовує створення нових градацій для покарань у правилах за згадку рідних від заступника головного адміністратора, що є нехтуванням правилами:

1748856033624.png
    1748856054277.png

Головний адміністратор та його команда по суті не видають ніякого покарання за порушення, передбачаюче лише бан від 5 днів, пояснюючи це збереженням балансу гри, дотриманням рп-сценарію та бла блабла. По факту просто прикриваючи ланцюг порушень, бо так всім простіше, окрім сервера, де 150+ людей бачить що правилами нехтують навіть адміни, то нашо їм слідкувати?

І останнє. Нокс розглядав скаргу 4 дні. За 4 дні можно було і розібратися все ж таки, чому я пишу, що бан був за плітки. Але головний адміністратор пише:

1748856422128.png

Тільки апеляція вже була у відповідному розділі і була схвалена:

І за те що адмін видав бан на 30 днів за "продаж" держ майна, якого ніколи не було, йому так само не було абсолютно нічого, а от мені сказали "ну да, зараз в нас немає доказів продажу, але ти реально не порушуй там". Так точно має працювати хай склад адміністрації? Видавати на 30 днів бан за неіснуюче порушення, але не видавати взагалі ніякого покарання, коли гравці за ситуцацію в грі кажуть що "надають ляпасів" ірл дівчині?

В результаті маємо що головний адміністратор через брак кадрів прикриває порушення та неадекватний розгляд скарг, замість того щоб визнати проблему і виправляти ситуацію.

20231024_193120.jpg

5. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): https://forum.ukraine-gta5.com.ua/index.php?threads/azazello-прикриття-упередженного-розгляду-скарг.6409/
  6. Дата видачі покарання:

Вкладення

• 1748854603425.png
    1748854603425.png
    13.4 Кб · Перегляди: 50
  • 1748855608208.png
    1748855608208.png
    35.5 Кб · Перегляди: 54

Noxx

Головний адміністратор
Головний адміністратор
9 Жов 2024
2,023
Вітаю!
Відповідь щодо була надана в цій скарзі - *click*
Якщо звернути увагу на ситуацію загалом, саме ваша нецензурна лайка в ООС чаті стала початком конфлікту, внаслідок чого інший гравець написав, що "дасть вам ляща". За це він і отримав покарання відповідно до загальних правил проєкту. Проте конфлікт не завершився на цьому, а перейшов у офіційний Discord-канал EMS, де ви знову спровокували гравця, вживши фразу "будеш як різана свиня мене перекрикувати", що можна трактувати як погрозу. І вже після цього гравець написав відому стару приказку. Головна адміністрація серверу розглянули всі скарги вірно та порушень від їхнього боку не було виявлено. На даний момент я бачу, що саме ваші дії та висловлювання стали причиною конфлікту, а зараз ви лише намагаєтесь виправдати себе, перекладаючи відповідальність на інших.

Щодо ситуації з постановою - після її видалення вона була повторно викладена, а відповідального співробітника було відсторонено від виконання обов'язків до суду.

Розглянуто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі