Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Розглянуто Nikita Xlaps // для ГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Eduard Dobrov

Козак
16 Січ 2025
9
  1. Нікнейм адміністратора: Nikita Xlaps
  2. Особистий нікнейм / статичне ід: Eduard Dobrov / 12018
  3. Суть скарги: Ситуація дуже приємна, спочатку в гето в мене виходять два баласа, я вбиваю їх, після чого починають всі скидувати з різних сторін, вилізаю на кришу, і вбиваю зі снайперської бандитів, я FIB. Далі, я продовжую стояти на криші, мене відкидує адмін з причиной 3.2,3.6 ВЗВ. Чому мене відкидують за якесь ВЗВ, за яке я навіть не в курсі, чому немає якоїсь зони, чи повідомлення, чому немає попередження від гравців чи від адміністратора що там ВЗВ. Тим паче, я не навмисно туди вмішався. Далі, я пишу про це все в репорт, мені спочатку відповіли, сказали шо нічого не можуть зробити, запитали чи ще можуть чимсь допомогти, і далі все, пропали. Мій друг писав в тікет щоб мій глянули, сказали зараз, і ось на скріншотах дивіться результат. Ви вважаєте це адекватно? Є якась повага до гравців? До їх думки? Є якась ціль розібратись в ситуації а не покарати і забути? З таким відношенням буде збільшуватись онлайн? Адміністратори це просто саме перше лице проекту, чому таке відношення?
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): https://imgur.com/a/NkrGalZ
  5. Дата видачі покарання: 31.01.2025

Azazello

Син Самурая
Активний гравець
9 Жов 2024
2,298
З адміністратором буде проведена бесіда щодо оперативного реагування та закриття тікетів та помилкове вказання причини покарань. Буде накладено дисциплінарне стягнення.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі