Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Romeo_Martinez

Козак
8 Вер 2025
50
Нікнейм адміністратора
Myrddin Emrys
Ваш статичний ID
21004
Звʼязок з Вами
roman_severniy777
Детальний опис скарги/ситуації
-
Посилання на докази
https://ibb.co/QjndH99L
Яке покарання оскаржуєте
По перше я їхав по дорозі там стоял радар а мене машина різко зупинилось а далі я випадково радар різке зупиняє машину і воно занесло туда на зустрічці я їх випадково збив троє людей,потім ладно вони по правильному служби виконаннь обов"язки відкрили мене вогонь, а далі я сам втік від копів. Але який чином де може бути ДБ якщо ДБ якщо я би їх 3 раза таранил машин це не ДБ дб коли я їх більше 3 рази штовхаю машин, а на рахунок нонРП драйв на 60 відсотків я узгоджуюсь але не повністью.
  1. Нікнейм адміністратора: Myrddin Emrys
  2. Особистий нікнейм / статичне ід: Romeo_Martinez #21004
  3. Контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності (Telegram, Discord): roman_severniy777
  4. Суть скарги: По перше я їхав по дорозі там стоял радар а мене машина різко зупинилось а далі я випадково радар різке зупиняє машину і воно занесло туда на зустрічці я їх випадково збив троє людей,потім ладно вони по правильному служби виконаннь обов"язки відкрили мене вогонь, а далі я сам втік від копів. Але який чином де може бути ДБ якщо ДБ якщо я би їх 3 раза таранил машин це не ДБ дб коли я їх більше 3 рази штовхаю машин, а на рахунок нонРП драйв на 60 відсотків я узгоджуюсь але не повністью. Адміністрація не повинні займатися фармою покарання яким не має 100% відсотків повністю не справедливости отримав покарання.
  5. Доказ видачі покарання (скріншот/відео/посилання): https://ibb.co/QjndH99L
  6. Дата видачі покарання: 06/03/2026р.

Останнє редагування:

Pravo

Admins
20 Лют 2025
120
Вітаю, шановний гравцю.

Переглянувши докази Адміністратора, хочу зазначити наступне:
Адміністратор видав покарання за DB чим зробив помилку, Вас покарано за :
5.4. "DM Car" - DeathMatch Car - умисне псування/заподіювати шкоду будь-якому транспортному засобу з або без гравців всередині без вагомої IC причини. Удари по власному транспортному засобу не враховуються. | Demorgan 15-30 хвилин / WARN / Ban 1-10 днів.
Так як згідно правил за DB часу Деморгана було би більше а саме :
5.3. “DB” - DriveBy - Цілеспрямований/навмисний наїзд на гравця транспортом. | Demorgan 60-180 хвилин / WARN / Ban 3-20 днів.
Згідно Вас зазначу що дійсно були правокації, образи та порушення .
З Адмінстратором було проведено бесіду
Дякуємо за ваше звернення та бажаємо приємної гри.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі