Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Відмовлено mossad|11366, амністія

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Tekkz Cortez

Козак
20 Лют 2025
22
Нікнейм адміністратора
Mossad
Ваш статичний ID
11366
Звʼязок з Вами
discord 11366
Детальний опис скарги/ситуації
  • я їхав здавати контрабанду, мене хотіли зупинити на пограбування, але я зїхав до контрабанди, потім вийшов, сказав зараз підніму руки, не міг найти анімку, і мене застрелили, їхав дуже довго тому був на нервах і висказався неправильно, прошу вибачення, та розбан, більше не повториться такого, в мене до цього мк було дуже давно, один раз, це другий, більше не повториться, друже прошу
Посилання на докази
[URL unfurl="true"]https://ibb.co/ymGYqwj0[/URL]
Яке покарання оскаржуєте
1661 неоф орг
  1. Нікнейм адміністратора: Mossad
  2. Особистий нікнейм / статичне ід: 11366
  3. Контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності (, Discord): id301.
  4. Суть скарги:я їхав здавати контрабанду, мене хотіли зупинити на пограбування, але я зїхав до контрабанди, потім вийшов, сказав зараз підніму руки, не міг найти анімку, і мене застрелили, їхав дуже довго тому був на нервах і висказався неправильно, прошу вибачення, та розбан, більше не повториться такого, в мене до цього мк було дуже давно, один раз, це другий, більше не повториться, друже прошу
  5. Доказ видачі покарання (скріншот/відео/посилання):
    1766346232254.png
  6. Дата видачі покарання: 21.12 21:30

Skandal

Козак
24 Жов 2025
53
  1. Нікнейм адміністратора: Mossad
  2. Особистий нікнейм / статичне ід: 11366
  3. Контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності (, Discord): id301.
  4. Суть скарги:я їхав здавати контрабанду, мене хотіли зупинити на пограбування, але я зїхав до контрабанди, потім вийшов, сказав зараз підніму руки, не міг найти анімку, і мене застрелили, їхав дуже довго тому був на нервах і висказався неправильно, прошу вибачення, та розбан, більше не повториться такого, в мене до цього мк було дуже давно, один раз, це другий, більше не повториться, друже прошу
  5. Доказ видачі покарання (скріншот/відео/посилання):Переглянути вкладення 9482
  6. Дата видачі покарання: 21.12 21:30
прошу не знімати покарання с данного персонажа.
@Mossad якщо треба я дам повний відкат у мене він сбережениий.

Azazello

Син Самурая
Активний гравець
9 Жов 2024
2,298
Вітаю. Не вбачаю причин для амністії покарання. Очікуйте закінчення терміну

Azazello

Син Самурая
Активний гравець
9 Жов 2024
2,298
Блокування знято через обнову. Можете продовжити гру, не порушуйте.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі